Faace

Faace is er voor jou en je huid, zonder gedoe, zonder poespas maar wanneer jij het nodig bent. Je hoeft nergens aan te denken want dat doen de producten al voor jou. De 'say what you see' producten zijn ongecompliceerd, vegan, veelzijdig en resultaatgericht. Faace maakt gebruik van natuurlijke, actieve stoffen om oplossingen te bieden wanneer je huid daar baat bij heeft. 

Dull Cleanser
€31,95
Menopause Mask
€38,95
Tired Mask
€31,95
Dirty Cleanser
€30,95
Period Mask
€31,95
Workout Wonders Kit
€49,95
Sweaty Mask
€31,95
Travel Buddy Kit
€49,95

Hoe is Faace ontstaan?

Faace is opgericht door Jasmine Wicks-Stephens. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie en heeft al haar kennis en kunde in haar eigen merk Faace gestopt. Faace skincare is ontstaan na de geboorte van haar zoontje. Ondanks dat ze helemaal thuis was in de beautywereld, stond haar eigen huidverzorging op een laag pitje. Ze had er geen tijd en energie voor om een volledig stappenplan te moeten volgen voordat ze naar bed kon. Jasmine was op zoek naar betaalbare producten die doen wat ze zeggen, zonder teveel moeite te moeten doen. En zo was er nog een nieuw kindje geboren: Faace. Je spreekt het uit als Fees. Samen met een team van professionals (journalisten, bloggers, visagisten, aromatherapeuten, wetenschappers, ontwerpers) is Faace ontwikkeld. Met wederzijds respect en een gezamenlijk verlangen om van Faace een koopwaardig merk te maken. 

 

Wat is de filosofie van Faace?

Vermoeidheid, tijd van de maand, angst, te veel sporten, te veel analyseren, te weinig slapen en noem maar op. We doen onze huid veel meer tekort dan wij in de gaten hebben. En wees eens eerlijk.. Wat is er ingewikkelder dan wanneer je uitgeput bent, je een ingrediëntenlijst moet bestuderen (die je niet begrijpt) om te kijken of het aan je eisen voldoet? 

Faace is er voor jou en je huid, zonder gedoe, zonder poespas maar wanneer jij het nodig bent. Je hoeft nergens aan te denken want dat doen de producten al voor jou. De 'say what you see' producten zijn ongecompliceerd, vegan, veelzijdig en resultaatgericht. Faace maakt gebruik van natuurlijke, actieve stoffen om oplossingen te bieden wanneer je huid daar baat bij heeft. De producten zijn gehuld in recyclebare verpakkingen van gerecyclede materialen.

Faace doneert bij aankoop van elk masker, een bedrag aan sociale ondernemingen om menstruatiearmoede te ondersteunen en te verminderen. Wanneer je geen producten kunt kopen die je nodig bent voor je menstruatie dan komt vanzelfsprekend huidverzorging op een laag pitje staan. Terwijl dit wel hoog op het wensenlijstje staat. Faace vindt dat iedere vrouw toegang moet krijgen tot betaalbare producten, ongeacht wat de situatie is. Voor elk verkochte Period Faace doneert Faace via Hey Girls een menstruatiekit aan vrouwen die er geen toegang toe hebben of geen geld hebben om het te kopen. Ook doneert Faace een deel van de opbrengst van Menopause Faace aan The Menopause Charity.

 

Welke producten zijn er van Faace?

Faace skincare is er voor elke huid die verstoord is door het leven. Faace heeft voor ieder gezicht, duurzame en vegan cleansers en maskers. 

Faace Cleansers

Faace heeft twee soorten cleansers in het assortiment die tevens in te zetten zijn als maskers. De Dulle Faace en Dirty Faace. Gebruik ze iedere dag twee keer om het gezicht te reinigen en één tot twee keer per week als masker. Ze zijn gemaakt om de huid te reinigen en te verzorgen. 

- Faace Dull Cleanser verwijdert onzuiverheden en gaat verstopte poriën tegen. De cleanser is een milde reiniging in crèmevorm die zorgt dat de huid weer fris, egaal en glad aanvoelt. 
- De Faace Dirty Cleanser verwijdert vuil, make-up en SPF van de huid. De huid wordt op milde wijze gereinigd en het verzorgt, kalmeert en hydrateert je huid.

 

Faace Maskers

Van menstruatie en vermoeidheid tot stress, overmatig zweten en menopauze. De Faace masks helpen je om je huid te verzorgen wanneer je daar geen tijd of energie voor hebt. Gebruik de maskers wanneer je huid het nodig heeft. Overdag, voor het slapen gaan of laat ze de hele nacht als leave-on masker op de huid zitten. Ze zijn ervoor om de huid een boost te geven. Care for Skin heeft verschillende maskers van Faace in het assortiment:

- Faace Menopause Mask: Dit gezichtsmasker ondersteunt de huid tijdens de menopauze. Menopause Faace Mask heeft een hydraterende, ontstekingsremmende werking en versterkt het collageen. Het is verrijkt met vitamines en antioxidanten om de huid in balans te brengen en te kalmeren.
- Faace Period Mask: Dit gezichtsmasker is gemaakt om de huid tijdens de hormonale periode te ondersteunen. Period Faace Mask zorgt voor een frisse, gladde huid tijdens en na de menstruatie. Het pakt puistjes aan, kalmeert ontstekingen en verbetert de huidtextuur.
- Faace Sweaty Mask: Gebruik dit masker wanneer je last hebt van overmatige transpiratie door trainen, werk of weersinvloeden. Sweaty Faace Mask helpt om de zweterige huid, te matteren en tegelijkertijd wordt de huid gevoed, verfrist en gehydrateerd.
- Faace Tired Mask: Dit masker geeft de vermoeide en gestreste huid weer energie. Dode huidcellen worden verwijderd dankzij het exfoliërende effect en de huid krijgt een gezonde, mooie glow.

 

Faace Moisturiser

De Faace Stress Daily Moisturizing Cream is een verzorgende gezichtscrème. De Faace Moisturiser is samengesteld met krachtige ingrediënten waarvan bewezen is dat ze in slechts 2 uur helpen stress op je huid te stoppen!

 

Faace kopen?

Faace koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar!