Gezichtsverzorging

2000+ producten voor de verzorging van jouw huid. Op zoek naar inspiratie? Hieronder vind je 24 van onze fijnste producten.

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging is dé specialiteit van Care for Skin. We zijn ontstaan vanuit een schoonheidssalon en de producten die wij in ons assortiment voeren zijn geselecteerd door huidspecialisten. Qua gezichtsverzorging vind je bij ons hoogwaardige producten met een hoge concentratie werkstoffen die jouw huid verzorgen en verbeteren. Onze schoonheidsspecialisten kunnen advies geven in de huidverzorgings-routine passend bij jouw huid.

Op deze pagina vind je onze 24 fijnste producten. Je kunt doorklikken naar een selectie producten op basis van het type product of basis van huidtype/huidconditie.

Wat zijn de essentials op het gebied van gezichtsverzorging?

In de basis bestaat gezichtsverzorging uit twee belangrijke stappen; reinigen en verzorgen. Het reinigen van de huid gebeurd met een cleanser. Nadat je huid gereinigd is, is het tijd voor de verzorging. Elk huidtype heeft zijn eigen verzorging nodig. Voor bijvoorbeeld een vochtarme huid kiezen we sneller een hydratende verzorging en voor een droge huid een vettere gezichtscrème.

 

Basis: Cleanser + Gezichtcreme

Eenvoudig: Cleanser + Serum + Gezichtcreme

Uitgebreid: Cleanser + Toner + Serum + Dagcreme + Nachtcreme

Ultiem: Cleanser + Toner + Serum + Dagcreme + Nachtcreme + Scrub(wekelijks) + Masker(wekelijks)

 

Welke producten je moet gebruiken hiervoor, hangt af van je huidtype. Wanneer je meer wilt weten over de verschillende huidtypes raden we je aan om onze blogs te lezen of contact op te nemen met één van onze specialisten op 0850607005.

Online gezichtsverzorgingsproducten bestellen?

Gezichtsverzorging koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wij bieden een ruim en divers aanbod aan cleaners, serums, scrubs, maskers, en gezichtscrèmes die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wanneer je op werkdagen voor 21:00 uur besteld, kan je de volgende dag al beginnen met je nieuwe gezichtsverzorgingsroutine.