Gezichtsverzorging

Om je huid in gezonde conditie te houden is het belangrijk om je gezicht te verzorgen. Alle producten voor een goede skincare routine, vind je bij Care for Skin. De 24 best verkochte gezichtsverzorgings producten hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Bestseller
Vitavocol
Webecos
€31,95
Azulen Paste
Doctor Eckstein
€23,75
Bestseller
Azulen Cream
€25,90
Bestseller
Collagen Supreme
Doctor Eckstein
€48,45
Bestseller
Azulen Cream
Nouvital
€21,10
-10%
Bestseller
Papaya Day Cream
€38,40
€34,56
Azulen Supreme
Doctor Eckstein
€31,85
Azulen Milcheiweiss
Doctor Eckstein
€28,75
Vitamin Supreme
Doctor Eckstein
€31,25
Collagen Balsam
Doctor Eckstein
€38,25
Aloë Vera Night Cream
€22,80
Bestseller
Hyfac Cream
€28,90
Pagina 1 van 64

Gezichtsverzorging producten

Wist je dat je huid snel veroudert als je geen gezichtsverzorging gebruikt? Talg, vuil en dode huidcellen bouwen zich op, poriën raken verstopt en de huid gaat er dof en ouder uit zien. Dat is één van de redenen waarom het van belang is gezichtsverzorging te gebruiken. Het is de basis van je skincare routine en moet net zo gewoon worden als tanden poetsen. 

 

Wat is de beste gezichtsverzorging?

Iedere huid is uniek en daarom is er voor alle huidtypes gezichtsverzorging te vinden. Of je nu een normale huid, een droge huid, een vette huid, een gevoelige huid hebt? Of ben je op zoek naar iets voor anti aging, pigmentatie, acne/jeugdpuistjes, rosacea of eczeem? Bij Care for Skin vind je de beste huidverzorging voor jouw huid. Vind je het moeilijk om producten te kiezen om jouw gezicht te verzorgen? Wij helpen je er graag bij. 

Lees ook: Wat is mijn huidtype en huidconditie?


Wat is de juiste volgorde van gezichtsverzorging?


Stap 1: Reinigen

De belangrijkste stap in je skincare routine is het reinigen van je huid. Je kunt namelijk wel een crème aanbrengen op een huid dat niet is gereinigd, maar of het zijn werking nog doet is een tweede. Begin daarom altijd eerst met het reinigen van je gezicht met een cleanser en een gezichtstoner

Er zijn verschillende soorten cleansers zoals: cleansing balm, cleansing foamcleansing oilmicellair wateroogmake-up removerreinigingsdoekjesreinigingsgelreinigingsmelk.

Stap 2: Gezichtsserum

Na het reinigen van het gezicht met een cleanser en gezichtstoner, breng je een serum aan. Een gezichtsserum bevat kleine moleculen en kan diep in je huid door dringen en daar zijn werk doen. We noemen het ook wel 'de levensverzekering van je huid'. Een stap die je eigenlijk niet mag missen in je gezichtsverzorgings routine. 

Stap 3: Gezichtscrème

Sluit je routine af door een gezichtscrème aan te brengen. Een gezichtscrème is een crème geschikt om zowel 's ochtends en 's avonds te gebruiken. Gebruik je liever een aparte dagcrème en nachtcrème? Dan kun je daar ook voor kiezen. 

Vergeet ook niet je ogen en lippen mee te nemen met oogverzorging en lipverzorging. Je kunt je skincare routine upgraden door iedere week een exfoliant of masker te gebruiken. Heb je een feestje of wil je de huid een boost geven? Dan raden we aan om ampullen te introduceren in je routine. Deze zijn 24u houdbaar en geven de huid een flinke oppepper.


Wat zijn de beste huidverzorgingsproducten?

Gezichtsverzorging is van essentieel belang voor een gezonde en stralende huid. De beste huidverzorgingsproducten om je gezicht te verzorging kunnen variëren afhankelijk van je huidtype, leeftijd en omgevingsfactoren, maar er zijn bepaalde essentiële stappen die iedereen zou moeten nemen om hun huid gezond te houden zoals hierboven genoemd. Ook kan de gezichtsverzorging voor vrouwen verschillen van de mannen verzorging. Het kan nodig zijn om verschillende producten uit te proberen om te ontdekken wat voor jou het beste werkt.


Wat moet je gebruiken voor je gezicht?

Het is niet nodig om honderd potjes in je badkamer te hebben staan. Als de basis goed is, kun je daarop je skincare routine gaan upgraden. Je basis bestaat uit een goede reiniging met een serum en een crème. Gaat dit goed dan kun je een exfoliant zoals een fruitzuur peeling toevoegen. We raden je ook aan om wekelijks een masker te gebruiken om de huid dat beetje extra te geven wat ze nodig heeft. 

Vergeet ook niet dat de seizoenen veranderen. Wanneer het winter wordt, trek je een winterjas aan. Zo heeft je huid in de winter ook meerdere lagen nodig. Voeg bijvoorbeeld eens een gezichtsolie toe aan je dag- of nachtcrème. In de zomer gaat de winterjas in de kast en dus kun je ook nu je verzorging weer goed aanpassen. Gebruik een zonnebrand voor het gezicht om je gezicht te beschermen tegen UV straling.

Kom je er niet uit? Wij maken graag een passend advies voor jouw huid.

 

Gezichtsverzorging kopen

Gezichtsverzorging is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer info over gezichtsverzorging? Lees ook:

Wat is het verschil tussen een serum, moisturizer en een dagcrème?

Reiniging, wat is het verschil tussen een gel, foam of lotion?