Top 10 Lente huidverzorging

1
Essential Peeling
Comfort Zone
€39,25
2
Supersoft Peeling
€23,70
3
Face Mask
Loveli
€17,50
6
Eye Contour Cream
€20,60
7
Actiprotin
€69,30
8
The MAX - Stem Cell Neck Lift
€88,00
9
90  Soin Du Cou
Maria Galland
€59,00

Lente huidverzorging!

Bij de wisseling van de seizoenen is het goed je huidverzorging hierop aan te passen, maar hoe doe je dat dan, wat ga je veranderen als het winterse weer ons heeft verlaten en de eerste lentekriebels zich aankondigen.

Vijf Tips voor je Lente huidverzorging:

  • Geef je huid een scrub of peeling, gevolgd door een hydraterend masker, bijvoorbeeld verdeeld over een week in kuurvorm. De winterperiode zorgt ervoor dat de huid dichtgeslipt is, door het vele binnen zitten, voeding en het weer.

Kies hiervoor een zachte peeling of scrub, doe dit verdeeld over een week ongeveer drie maal. Geef je huid hierna een hydraterend masker.

Kost jou dit teveel tijd? Peel of scrub je huid dan bij de avondreiniging en gebruik hierna een sleeping-mask, dit zijn maskers die je als nachtverzorging kunt gebruiken en hetzelfde effect geven. Super handig dus!

  • Verander je creme en foundation naar een lichter product.

In de winter gebruiken we veelal een vollere creme, gevolgd door een foundation die onze winterse huid de oneffenheidjes wegwerkt, beschermt en een kleurtje geeft.

 

Ruil je winterse creme en foundation in, ga voor een wat lichter producten. Een creme die goed hyderateert in combinatie met een BB creme, past goed bij de Lente

Een BB creme zorgt voor optimale hydratatie, egaliseert de huid en heeft zelfs een zonnebescherming in zich en is tevens anti-aging.

  • Bescherm je huid tegen de Lentezon.

Na een periode van weinig of geen zon, heeft je huid bescherming nodig als je weer gaat genieten van de eerste zonnestralen, ook tijdens een gewone wandeling is het aan te raden je huid te beschermen.

 

Gebruik je geen BB-creme, deze bevat namelijk al een zonnebescherming, dan is ons advies om gedurende de maanden maart tot en met september dagelijks een zonnebescherming te gebruiken.

Maak hiervan een dagelijkse routine, zodat je altijd klaar bent om naar buiten te gaan.

 

  • Voeg een hydraterend oogcreme aan je dagelijkse routine toe.

De eerste zonnestralen kunnen best fel zijn, onze zonnebrillen liggen vaak nog onder een laagje stof, maar we zullen zeker geneigd zijn om met de ogen te gaan knijpen als we buiten zijn.

Als een oogcreme nog niet tot je vaste routine behoort, is dit het juiste moment. Om de fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen te kunnen bestrijden is een oogcreme de oplossing.

  • Vergeet ook je hals & decolletee niet mee te nemen in je dagelijkse routine. Dit zijn net als de ogen, vaak vergeten gebiedjes.

Onze hooggesloten kleding wordt verruild voor wat openers en daarbij zal ook deze huid zichtbaar zijn. Is dit voor jou een (te) grote stap, in je dagelijkse verzorging kun je dit gebied verzorgen met de  dag- en nachtproducten, maar het is zeker aan te bevelen om eens een echte hals- en decolletee product te overwegen. Deze producten zijn speciaal op deze huid gericht, bieden de huid extra stevigheid en sterke hydratatie.