De mooiste cadeaus

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Wil je jouw vriendin eens verrassen of zoek je een cadeau voor jezelf? Wij hebben het allemaal!

Tranquillity Home Fragrance
€16,50
-20%
Let's Get That Glow' X Jill
€59,99
€47,95
Bestseller
Room Spray - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,50
Tranquillity Roll-On
€17,50
Tranquillity Home Fragrance
€66,75
Tranquillity Dry Body Oil
€22,50
Night & Day Kit
Comfort Zone
€109,00
Sensitive Gift Box
€59,95
Geurstokjes - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,90
Geurstokjes - Courage des Bois
€34,90
Hand Gift Set Voyage Vétiver
€39,50
-36%
Adventcalendar
Comfort Zone
€138,24
€89,00
Sublime Skin Kit
Comfort Zone
€175,00
Tranquillity Oil (Bath & Body)
€89,00
Skin Detox Kit
€30,95
Tranquillity Home Spray
€39,25
Pagina 1 van 5

Verras met huidverzorging

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid?? Wil je jouw vriendin eens verrassen of zoek je een cadeau voor jezelf? Wij hebben het allemaal!

De meest originele cadeaus voor haar, cadeaus voor hem, kerstcadeau voor haar en ook een romantisch cadeau voor haar vindt je bij Care for Skin. Van prachtige sets voor de verzorging van jouw huid, adventskalenders en giftsets met de mooiste make-up producten. Maar ook een kado voor je vriendin zoals geurstokjes of een heerlijke geurkaars kun je vinden bij onze cadeaus voor haar.

Weet je echt niet wat je moet kiezen maar weet je zeker dat een dames cadeau van Care for Skin een schot in de roos is, kies dan voor een Care for Skin cadeaubon, zo kun je kiezen uit een cadeau voor haar van 20 euro, maar ook voor 100 euro en zelfs 250 euro. Zo is er voor iedereen een passend cadeau.

Voor cadeau tips kun je ook onze top 10 cadeaus voor vrouwen eens bekijken! Hier vindt je voor ieder budget een cadeau idee voor vrouwen, giftsets, maar ook leuke kleine cadeautjes voor de vrouw.

Wil je nu echt een luxe cadeau voor haar kopen of een origineel cadeau, een cadeau waaruit blijkt dat je de tijd hebt genomen om het voor hem of haar uit te zoeken, neem dan contact met ons op en we voorzien je van advies wat betreft de perfecte giftset of huidverzorgingsproducten, afgestemd op huidtype en eventuele huidproblemen. Zo weet je zeker dat je het perfecte cadeau koopt!

Bestel je cadeau voor haar, cadeau voor hem, valentijns cadeau voor hem of het perfecte cadeau voor je vriendin eenvoudig online bij Care for Skin en we bezorgen het de volgende dag al bij jou thuis of bij degene voor wie je het cadeau koopt natuurlijk!