Giftsets 

Op zoek naar een cadeau en weet je het even niet wat te kopen? Kies dan voor een van de luxe giftsets van Care for Skin. Een feest om te krijgen, maar zeker ook om te geven!

Home Essentials Nuit des Figues 2023
€60,00
Dewy Skin Kit
€68,95
Aloë Vera Box
€59,95
Sensitive Gift Box
€59,95
That's The Spirit
€119,00
Scent The Mood Votive Set
€85,00
Make it a Double
Malin+Goetz
€54,00
The Bright Side
Malin+Goetz
€54,00
Best Seller Kit
Malin+Goetz
€35,00
In Good Hands
Malin+Goetz
€25,00
Giving Me-Time
Grown Alchemist
€124,00
Giving Body
Grown Alchemist
€45,00
Coffret Mille
Maria Galland
€324,72
Time for You Kit
Comfort Zone
€62,50
Night & Day Kit
Comfort Zone
€109,00
Tranquillity Kit
Comfort Zone
€69,00
Hydramemory Kit
Comfort Zone
€114,30
Sublime Skin Kit
Comfort Zone
€195,00
Get Lit Giftset
Malin+Goetz
€68,00
-36%
Adventcalendar
Comfort Zone
€138,24
€89,00
Pagina 1 van 2

Giftset vrouwen

Wil je een mooie gifset voor vrouwen kopen, bekijk dan eens onze selectie aan giftsets. Met onze geschenksets shop je eenvoudig je kerstcadeau, een moederdagcadeau, een verjaardagscadeau of gewoon zomaar een mooi cadeau voor haar. Een giftset of geschenkset voor haar kan een mooie make-up set zijn van Cent pur Cent, maar een tanning set of een set luxe huidverzorging is een perfecte giftset voor haar. 

Giftset man

Een cadeau voor hem, een luxe giftset voor de man of misschien die ene natuurlijke deo voor hem, die jij zo lekker vindt ruiken. Met één van onze giftsets of cadeau voor hem zit jij altijd goed. Ook huidverzorging voor mannen is een cadeau waar hij zeker plezier van heeft. De Malin+Goetz Essential Kit is een complete giftset met zowel gezichtsverzorging voor mannen als lichaamsverzorging voor hem. En weet je nu echt niet welke giftset voor mannen je moet nemen, dan kunnen we je uiteraard adviseren over het perfecte cadeau voor hem.

Giftset kerst

Voor de feestdagen hebben we ook verschillende giftsets voor kerst en andere kerstcadeaus. De meeste kerstcadeaus zitten al in een feestelijke verpakking, maar een giftsets voor kerst is natuurlijk altijd een feestje om te krijgen. Ook voor de kleine diva's hebben we een aantal setjes kinder make up, zoals de Cent pur Cent Peppa Power set en de Cent pur Cent Peppa Time set. Met deze kinder make up sets maak je jouw kleine diva, zusje of nichtje helemaal happy! Naast fijne skincare en make up sets is een feestelijk nagellak kleurtje of een tanning set ook een fijn kerstcadeau. Zo zit jij of je geliefde met een gezond zomers tintje aan het kerstdiner!

Skincare set

Ben je op zoek naar een mooie skincare set voor een speciale gelegenheid? Moederdag, een verjaardag, of zomaar een verwen momentje? Wil je jouw vriendin, je zus, je moeder of de liefste collega eens verrassen of zoek je een skincare set voor jezelf? Bij Care for Skin shop je online de perfecte skincare sets!

Een skincare set is altijd een passend cadeau, zeker wanneer de set aansluit op de wensen en behoeftes van de huid. Wil je zeker zijn van de juiste keuze in skincare sets, neem dan contact op met Care for Skin en onze specialistes helpen je graag om de perfecte skincare set te kopen, voor jezelf of als cadeau!