Valentijnscadeau

Geurstokjes - Objets d'Amsterdam
€19,50
Tranquillity Home Fragrance
€15,00
-20%
Gift Box Hyaluron Power Night
€43,00
€34,40
The Essential CSA Kit
€130,90
Remedy Kit
Comfort Zone
€75,00
Room Spray - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,50
Eau de Parfum - Pas Ce Soir
€170,00
Eau de Parfum - Crème De Cuir
€190,00
Eau de Parfum - Rouge Smoking
€170,00
Kaars - Objets d'Amsterdam
Marie-Stella-Maris
€39,00
Room Spray - Objets d'Amsterdam
€19,50
-30%
Cold Cream Marine Nourishing
€70,00
€49,00
Fragrance Discovery Kit
€26,00
Geurstokjes - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,50
Perfume Oil - Cannabis
€32,00
Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger
€110,00
Sacred Nature Kit
Comfort Zone
€95,00
Tranquillity Kit
Comfort Zone
€75,00
-5%
OOOO de Parfum Room Spray
€57,50
€54,63
Pagina 1 van 2

Valentijn cadeau

Ben je op zoek naar het perfecte valentijns kado voor je partner, kijk dan eens bij onze selectie voor valentijnsdag. Een valentijns cadeau voor hem, een valentijn kado voor haar, bij Care for Skin vindt je het allemaal!

 

Wat geef je een vrouw voor Valentijn?

Elk jaar weer dezelfde struggle, wat geef je de vrouw die alles al heeft of zegt dat ze niks wil.
Met een parfum, een heerlijke roomspray of een geurkaars zit je altijd goed, maar wil je echt een origineel cadeau geven voor Valentijn? Kies dan voor luxe huidverzorging, afgestemd op haar huid, daar scoor je echt punten mee!

 

Hoe verras je iemand met Valentijn?

Wees eens origineel en koop iets waarvan ze weet dat je erover nagedacht hebt! Wanneer je kiest voor huidverzorging afgestemd op haar huidtype, zal ze zeker blij verrast zijn. Door ons ruime aanbod in huidverzorgingsmerken zal haar favoriete merk er ongetwijfeld tussen zitten. En wij helpen je uiteraard met het kiezen van het perfecte cadeau. Bel of mail ons en we gaan haar verrassen met valentijn!

 

Valentijnscadeau voor vrouwen

Vindt jij het ook elk jaar weer lastig om het perfecte cadeau voor haar te vinden? Of wil je graag een origineel valentijnscadeau voor haar? Laat je inspireren door onze selectie aan valentijnsdag cadeaus voor haar. Een heerlijke Eau de Parfum, body mist of geurstokjes is altijd goed en daar heb je zelf natuurlijk ook nog iets aan!

Wanneer je kiest voor luxe huidverzorging geef je haar echt wat ze verdient, want ze verdient toch alleen het beste?! En bij keuzestress helpen we je uiteraard graag met passend advies.

 

Valentijnsdagcadeau kopen?

Bestel vandaag nog je valentijnscadeau voor hem of haar en je hebt het morgen al in huis! Kom je er niet uit of krijg je keuze stress bij het zien van ons assortiment, bel of mail gerust en één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes helpt jou kiezen!