Hannah gezichtsverzorging

Start met huidverbetering, begin vandaag nog met Hannah producten. Hannah gezichtsverzorging haalt alles uit je huid wat nog van nature aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Alle producten bevatten actief werkende en intensief huidherstellende ingrediënten. Een keuze voor Hannah huidverzorging is een keuze voor huidverbetering, samen onderweg met jouw Hannah huidcoach en de Hannah producten.

-20%
Cleansing Milk
€76,00
€60,80
-20%
24-hour Skin Balancing Cream
€106,00
€84,80
-20%
Touch of Silk
€118,00
€94,40
-20%
Cell Active Duo
€92,00
€73,60
Cleansing Milk
€38,00
Sensitive Skin Lotion
€38,00
Prepare Potion
€65,00
Clear Cleansing Oil
€58,00
Active Lotion
€48,00
Cleansing Clay
€42,00
Enzymatic Skin Peeling
€42,00
Primum Elixer
€69,00
Fixing Touch
€79,00
Touch of Silk
€59,00
Brilliant Touch
€62,00
Touch of Colour
€69,00
Active Mask
€41,00
Cell Active
€46,00
Pro Active Mask
€53,00
Remodelling Cream
€74,00
Cell Recovery Cream
€63,00
Overnight Cream
€43,00
SebuPure
Hannah
€69,00
Pagina 1 van 3

Hoe is Hannah skincare ontstaan?

Hannah is in 1979 opgericht door Hannah Hakze. Vanuit de gedachte: "Het gaat er niet alleen om wat je voor je huid doet, maar ook hoe je dit doet". In haar jongere jaren kreeg Hannah last van acne en de acne liet zijn sporen na in de vorm van littekens. Hannah ging op zoek naar producten en aansluitende behandelingen die haar acne moesten verminderen. Jammer genoeg sloegen de producten die vrij op de markt verkrijgbaar waren, niet aan en zo ging Hannah zelf aan de slag. Zij ontwikkelde haar eerste 24 uurs crème. De Hannah 24-hour Skin Balancing Cream. Ruim drie decennia later is deze gezichtscrème nog steeds een groot succes.


In de jaren die volgden werd de Hannah bindweefselmassage voor het gezicht ontwikkeld. Haar missie was om iedereen de kans te geven om zichzelf te helpen bij het verkrijgen maar ook bij het behouden van een mooie en vooral gezonde huid. In samenwerking met het Academisch Ziekenhuis in Maastricht is de Hannah litteken- en rimpelreductie therapie ontwikkeld. Dit werd een groot succes en tot op de dag van vandaag wordt deze therapie nog steeds toegepast door veel Hannah huidcoaches.

Hannah ontwikkelde een apparaat waarbij de pH, vocht- en vetwaardes in de huid gelezen kunnen worden om de behandeling voor de klant zo specifiek mogelijk te maken. Ook dit apparaat wordt door onze Hannah huidcoaches gebruikt. Naast pH, vocht en vetwaardes wordt ook het melanine en erytheem gehalte in de huid gemeten om te kijken hoe gevoelig de huid. 

In 2006 overlijdt Hannah Hakze aan de gevolgen van borstkanker. Haar grootste wens was om haar bedrijf en passie voor de huid succesvol voort te zetten. En dat is gelukt! Door een team van professionals o.l.v. Monica van Ee. is Hannah uitgegroeid tot een onmisbaar merk op het gebied van huidverbetering. 

 

Hannah producten

Wanneer je voor Hannah huidverzorging kiest, kies je voor huidverbetering. Alle producten bevatten hoogwaardige ingrediënten met actieve werkstoffen. Wij lichten graag de producten van Hannah in het kort voor jou toe. Hannah huidcoaches en Hannah producten werken volgens het vijf stappenplan, voor het beste resultaat voor jouw Hannah skincare routine. 

Stap 1: Hannah Reinigen. Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.

Stap 2: Hannah Peelen. Door je huid wekelijks op een peeling te trakteren zorg je ervoor dat de huidstructuur gladder is en de poriën fijner zijn. Een echte oppepper met als resultaat dat je huid zacht en fris aanvoelt.

Stap 3: Hannah Stimuleren. Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het Hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. 

Stap 4: Hannah Herstellen. Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van allergrootste belang.

Stap 5: Hannah Beschermen. Een weloverwogen mate van zonbescherming is onmisbaar voor het behoud van een mooie en vooral gezonde huid én om pigmentatie te voorkomen. Dit doe je met de producten uit de Hannah Sun Perfection lijn.

 

Productlijnen Hannah huidverzorging

Hannah huidverzorging heeft meerdere lijnen. En elke lijn heeft zo weer zijn specialiteiten, hieronder de lijnen op een rijtje. 

Hannah Touch Family

Soms vraagt je huid om wat extra sprankeling, een gezonde glans of intenstief hulp bij herstel. Op andere dagen wil je juist misschien een wat meer mattere teint of juist een beetje extra kleur. Wat voor huidwens je ook hebt, met de 'Touch'-producten kun je je huid op maat ondersteunen voor het gewenste effect. 

Hannah Red line

Met een mooie en gezonde manier ouder worden. De Red line bevat alles om je natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden. En is voor een beschadigde huid. 

Hannah Clear

De producten zijn ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Zo is deze lijn helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie. Heeft respect voor de mens, de huid en het milieu. 

Hannah Sun Perfection

Geeft een goede bescherming aan je huid in de zon. En zorgt voor het behouden van je mooie en gezonde huid in de zon. Deze lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF nummers. 

Hannah Body

Ook heeft onze lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien haar verzorging. Het is van groot belang dat je huid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. 

Wat doet een Hannah huidcoach?

Wanneer je kennis wilt maken met Hannah producten, dus Hannah gezichtsverzorging, nodigen wij je uit om bij één van onze Hannah huidcoaches in de stoel plaats te nemen. De Hannah huidcoach vraagt wat je wensen zijn en neemt vervolgens een intake af. Zij doet een uitgebreide huidanalyse met onder andere de Hannah Skin Analyzer. Dit is een apparaat dat de waardes van je huid kan meten, denk aan het vet- en vochtgehalte maar ook de pH waarde, melanine en het erytheem van je huid, want meten is weten!

Aan de hand van de uitslag van de Hannah Skin Analyzer stelt de Hannah huidcoach een behandelplan met de juiste producten voor jou op. De kracht voor huidverbetering zit hem in samenwerken. Het is dus ook van belang dat je thuis aan de slag gaat met de Hannah producten om je huid te onderhouden. Onze Hannah huidcoaches staan voor jou klaar wanneer je ze nodig bent en om al je vragen omtrent de huid te beantwoorden, voor jouw optimale Hannah skincare routine.

 

Hannah producten kopen? 

Ben jij net als wij enthousiast geworden over de Hannah huidproducten en kun je niet wachten om te starten met jouw Hannah Skincare  huidverbetering? Wil je een passend advies met de producten? Weet dan dat wij als Hannah huidcoach voor jou klaar staan. Hannah producten zijn online eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wees ook welkom in ons Experience Center om een Hannah huidbehandeling of Hannah huidanalyse te ondergaan.

Meer weten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

Start met huidverbetering, begin vandaag nog met Hannah producten. Hannah gezichtsverzorging haalt alles uit je huid wat nog van nature aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Alle producten bevatten actief werkende en intensief huidherstellende ingrediënten. Een keuze voor Hannah huidverzorging is een keuze voor huidverbetering, samen onderweg met jouw Hannah huidcoach en de Hannah producten.