Hannah Crème

Hannah crèmes hebben ieder eigen specifieke kenmerken en inzetbaarheid, met als doel een structurele verbetering van de huid en bescherming tegen invloeden van buitenaf.

-20%
24-hour Skin Balancing Cream
€106,00
€84,80
4Youth
Hannah
€69,00
Brilliant Touch
€62,00
Cell Recovery Cream
€63,00
Clearity Cream
€72,00
Equalizer
Hannah
€105,00
First Aid
Hannah
€51,00
Fixing Touch
€79,00
Juvi Lite
Hannah
€55,00
Overnight Cream
€43,00
Oxys Genes
€79,00
Personal Choice
€57,00
Remodelling Cream
€74,00
SebuPure
Hannah
€69,00
Touch of Colour
€69,00
-20%
Touch of Silk
€118,00
€94,40
Touch of Silk
€59,00

Wat is een gezichtscrème?

Met een gezichtscrème sluit je als het ware je skincare routine af. Je brengt een gezichtscrème aan na het reinigen van de huid met een Hannah Cleanser en het aanbrengen van een Hannah serum. Gedurende de dag word je huid belast door gure wind, koude of warme temperaturen, uv-stralen en vervuiling. Een gezichtscrème vormt hiertegen een beschermende, verzorgende en hydraterende laag om je huid in topconditie te houden.

Na het aanbrengen van een Hannah gezichtscrème, kan je ervoor kiezen om een dagcrème met SPF aan te brengen uit de Hannah Sun Perfection lijn, gevolgd door een subtiel kleurtje met de Hannah Touch Of Colour

 

Hannah Crème

Hannah gezichtsverzorging heeft een ruim assortiment aan Hannah crèmes en het leuke is dat je zelfs meerdere crèmes over elkaar heen kunt aanbrengen. Voor ieder huidtype is er wel een Hannah Crème te vinden. Hieronder vind je alle Hannah Gezichtscrèmes die wij in de collectie hebben:

Hannah Clearity Cream

Hannah Clearity Cream wordt ook wel de 'jonge mensen crème' genoemd en is zeer geschikt bij acne/jeugdpuistjes en een jonge, normale huid. Deze parfumvrije hydraterende crème heeft een krachtige antioxidant werking, verzacht de beschadigde huid en verbetert de natuurlijke huidbarrière. Huidverbetering is voelbaar én zichtbaar dankzij pure werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen.

Hannah Equalizer

Hannah Equalizer egaliseert de huid snel en effectief. Deze crème vermindert de zichtbaarheid van bestaande pigmentvlekken en voorkomt nieuwe pigmentvorming. Het geeft de huid een rustig totaalbeeld, omdat het eveneens fijne lijntjes en rimpels vermindert maar ook ideaal werkt op onzuiverheden en de gevolgen hiervan.

Hannah Fixing Touch

Herstel de beschadigde en/of geïrriteerde huid met Hannah Fixing Touch. Deze gezichtscrème is een echte EHBO crème en laat je huid sneller herstellen. Ideaal bij littekens, huidbeschadigingen, jeuk en irritatie.

Hannah 4Youth

Door de Hannah 4Youth gezichtscrème wordt de huid niet alleen direct zichtbaar en voelbaar verbeterd maar ook op lange termijn heeft de crème een huidverbeterende werking. Het resultaat? Volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen.

Hannah Personal Choice

Hannah Personal Choice werkt niet alleen ontspannend op de rimpels maar het werkt ook ontspannend op de talgklier. Hierdoor is deze Hannah creme niet alleen geschikt voor de rijpere huid maar ook bij een onrustige huid (40+). Het heeft een verbeterend effect op het volume van lijntjes en rimpels, heeft een antioxidant werking maar ook een kalmerende en zuiverende werking.

Hannah First Aid

Hannah First Aid geeft een direct kalmerende werking op de huid en is extra verzorgend en intensief herstellend voor de meest veeleisende huidcondities. Zonder allergenen samengesteld en parfumvrij. Ideaal bij een gevoelige huid (niet bij een open huid).

Hannah Juvi Lite

Hannah Juvi Lite is ontwikkeld om het bindweefsel in de huid te versterken en om de aanmaak van collageen te stimuleren. De luchtige structuur van dit Hannah huidproduct is zonder parfum of allergenen samengesteld en zeer geschikt voor de oudere, wat drogere huid.

Hannah Oxys Genes

Zuurstofbrenger, dat is de letterlijke vertaling van Hannah Oxys Genes. Deze crème zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid wat noodzakelijk is voor een goede celstofwisseling. De huid voelt na gebruik fris en zacht aan en ziet er frisser en stralender uit. Een ideale oppepper voor de doffe, vale huid.

Hannah Brilliant Touch

De Hannah Brilliant Touch vermindert de verschijning van rimpels en pakt huidverslapping bij de kern aan. Het geeft de huid een soft focus-effect dankzij de licht weerkaatsende werking, waardoor je huid er mooi egaal uit ziet. De gezichtscrème is in staat om kleine onregelmatigheden zichtbaar op te vullen en de huid zonder gematteerd en zijdezacht achter te laten.

Hannah Touch of Silk

Hannah Touch of Silk is één van die producten waar je na gebruik niet meer zonder wilt. De zijdezachte formule heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie, en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Ideaal als alternatief voor make-up maar ook uitstekend als primer te gebruiken.

Hannah SebuPure

Deze grote tube Hannah SebuPure vermindert acne en een vette huid. Het is dé acne crème, voelt niet heel vet aan maar is wel voedend. Het vermindert roodheid en heeft een talgregulerende werking. De huid is door gebruik van de gezichtscrème in staat om sneller en beter te herstellen.

Hannah Cell Recovery Cream

Hannah Cell Recovery Cream is een beschermende gezichtscrème dat een vetfilmpje op de huid legt waardoor vochtverlies wordt tegen gegaan. Vooral geschikt bij vochtarme, zeer droge huidcondities.

Hannah Remodelling Cream

Hannah Remodelling Cream is speciaal ontwikkeld met een hoog percentage vitamine E (12%) om littekens, striae en brandwonden te verminderen.

Hannah 24-hour Skin Balancing Cream

De Hannah 24-hour Skin Balancing Cream is een rijke gezichtscrème en brengt de huid in balans. Het voorziet de huid van voeding, hydratatie, bescherming en comfort. De crème is voor iedereen geschikt, ook als je huid nog niets gewend is.

Hannah crèmes kopen?

Ben jij enthousiast geworden over één van de Hannah crèmes? Begrijpelijk! Onze Hannah Huidcoach helpt jou graag bij het vinden van passende Hannah producten, Hannah gezichtsverzorging. Je bestelt een Hannah crème en Hannah producten eenvoudig bij Care for Skin. Wil je meer weten? Neem dan contact op via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Hannah? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!