Hayoun

De producten van Hayoun zijn goed voor de verzorging van de huid. Hayoun staat bekend om haar oplossingen voor de acne- en probleem huid en is hier groot mee geworden.

Ceramide ampullen
€20,65
Calendula ampullen
€20,65
Q10 Ampul
Hayoun
€23,75

Het assortiment van Hayoun bevat rond de 100 verschillende producten ter behandeling van de probleemhuid en acné, maar ook voor alle andere huidtypes. Persoonlijk advies en de verschillende behandelingen bieden vele mogelijkheden voor een goede verzorging en een prachtige huid. 

 

Probleemhuid

Alleen al in Nederland lijden vele honderdduizenden mensen onder een sterk verontreinigende huid met puistjes en comedonen. Het betreft vooral de jeugd die door huidproblemen wordt getroffen tijdens de puberteit (hormonale verandering). Toch zijn deze huidproblemen niet altijd het gevolg van de puberteit. Vele mensen hebben ook daarna nog duidelijk zichtbare huidproblemen. Hierbij spelen tal van factoren, die vaak te achterhalen en op te lossen zijn, een rol.! Vele producten beloven een succesvolle behandeling. Helaas vaak zonder blijvend resultaat voor de betrokkenen. Met de 7-Komponenten-Methode kunt u dit probleem daadwerkelijk succesvol behandelen.

 

Huidverzorging

Vitaliteit en schoonheid van de huid hangen nauw samen met het fysiologisch evenwicht. De menselijke huid heeft in iedere ontwikkelingsfase haar bijzondere eigenaardigheden en vatbaarheden. Maar ook uiterlijke factoren (zonlicht, weer, klimaat, e.a.) zijn niet te verwaarlozen. Rekening houdend met al deze factoren, zijn er in ons laboratorium verzorgingsseries ontwikkeld voor de verschillende huidtypen. Onze huid heeft ook in afhankelijk van de jaargetijden behoefte aan een individuele verzorging en producten. Uw keuze bij de aankoop van een verzorgend product moet u aanpassen aan huidsituatie en levenssituatie.

 

Anti-Aging

Al tussen het 28en 30e levensjaar begint de veroudering van de huid. De celdeling wordt trager en de aanmaak van nieuw elastische weefsel neemt af. Een jonge huid is rijk aan collageen, elastine en hyaluronzuur. Naarmate we ouder worden, nemen deze drie componenten af. Overmatige blootstelling aan de zon, roken, stress en een ongezonde levensstijl kunnen dit proces versnellen. De huid verliest elasticiteit en wordt slapper, op voorhoofd en rond de ogen en in de hals kunnen de eerste rimpels ontstaan. De huid is minder egaal en vertoont vlekjes en onregelmatigheden. Anti-Aging producten zijn producten, die de natuurlijke en door het milieu veroorzaakte huidverouderinsprocessen tegengaan. Anti-Aging producten ondersteunen de huid in haar natuurlijke regeneratieprocessen en verzorgen de huid met actieve werkstoffen. Bovendien versterken zij de huid en beschermen de huid tegen door het milieu veroorzaakte beschadigen.

 

Ogen

Een verzorgde en strakke oogpartij staat voor attractiviteit en uitstraling!

Om dit tot hoge leeftijd te houden moet U bijzondere aandacht geven aan speciaal voor de ogen ontwikkelde producten die voldoen aan de physiologie van de ooghuid, geen irriterende stoffen bevatten en zo veel mogelijk vrij zijn van ongewenste toevoegingen.

Gezichtsverzorgingsproducten zijn niet geschikt voor de ooghuid!