Hayoun 24hr Creme

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Hayoun heeft verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.
Zo zijn er verschillende Hayoun Dagcreme, Hayoun Nachtcreme en Hayoun 24hr creme voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van jouw huid. De 24uurs cremes zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts, wanneer de huid iets meer specifieke verzorging nodig is is het aan te raden een aparte dag- en nachtcreme te gebruiken. Op deze manier kun je het huidprobleem doelgericht aanpakken met de juiste creme. 

Naast een creme is het gebruik van een Hayoun Reiniging product essentieel, met een goede reiniging bereid je de huid voor op de aanvullende dag- en nachtverzorging.

Een Hayoun Serum is een extra voeding die voor de dag- en nachtverzorging aangebracht kan worden, een serum is een sterk geconcentreerd product wat dagelijks gebruikt kan worden.

Voor de dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen gebruik je een Hayoun Oogverzorging, deze is speciaal voor de dunnere huid rond de ogen en verzacht de huid rondom de ogen.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van Hayoun Ampullen en een Hayoun Masker. Ampullen kun je zowel als boost gebruiken maar ook als kuur. Als boost kun je er voor kiezen om één keer per week een ampul te gebruiken.
Een masker kan wekelijks gebruikt worden of als aanvulling op een behandeling. Het geeft de huid de nodige extra verzorging en hydratatie.

Uiteraard heeft Hayoun ook Hayoun Zonbescherming, deze geeft de huid de nodige bescherming tegen UV straling en is ook geschikt voor de acne en gevoelige huid.

 

Hayoun 24hr Creme

De 24hr creme's van Hayoun zijn speciaal ontwikkeld om als dag - en nachtverzorging te kunnen inzetten. Hoogwaardige ingredienten zorgen voor een mooi resultaat als het gaat om de vochthuishouding, bescherming tegen vrije radicalen en milieu-invloeden, spankracht en elasticiteit.

Hayoun 24 Hours Cream: Hoogwaardige dag- en nachtcrème voor iedere huidtype. Een Anti-aging creme die de droogte lijntjes vermindert en het evenwicht in vet- en vochtbalans terug brengt.

Hayoun Aha Plus Cream: Een crème voor de ouder wordende en rijpere huid, deze creme bevat fruitzuren en beschermt tegen negatieve milieu-invloeden, daarnaast reguleert de creme de vochthuishouding van de huid. 

Hayoun Hylofill: Verzorgende 3 in 1 creme voor het gezicht, de ogen en de lippen. Deze creme bevat een hoge concentratie hyaluronzuur en vermindert fijne lijntjes.

Hayoun Sensitive 24h cream: Deze creme heeft een sterk kalmerende werking, speciaal voor de gevoelige huid. Hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een mooi resultaat als het gaat om de vochthuishouding, bescherming tegen vrije radicalen en milieu-invloeden, spankracht en elasticiteit.