Hayoun Acné Behandeling

HAYOUN 7-Komponenten-Methode, gericht de acne huid, met 5 op elkaar afgestemde producten voor herstel evenwicht van de acne. Hayoun Acne Behandeling heeft verschillende producten die de acne huid verbeteren en de huidstructuur rustiger maken.

Dagelijkse verzorging met de Hayoun Problem Skin Set, behandeling van de gezichtshuid in een schoonheidsinstituut en een uitgebalanceerd voeding, zorgt ervoor dat de Acne huid onder controle raakt en daardoor weer in balans.

De Hayoun 100ml producten zijn geschikt voor ongeveer 3 maanden verzorging, behandeling voor thuis.
Na verloop van tijd wordt de gezichtslotion, diepreinigend masker en nachtlotion afgebouwd, minder frequent ingezet.
De verzorging voor thuis bestaat uit de volgende producten.

Hayoun Sugar Soap: Een ongeparfumeerde, vetvrije wasgel, bestaand uit een speciale combinatie van natuurlijke elementen, die de porien diep reinigt en ontstekingsremmend werkt. Voor alle huidtypes en speciaal mensen, die geen reinigingsmelk mogen of tot nu zeep gebruikt hebben. Het reinigt de poriën diep, desinfecteert, PH-waarde neutraliserend en is ongeparfumeerd

Hayoun Miracle Lotion: Een gezichtslotion die de porien opent, desinfecteert, ontstekingsremmend werkt en de doorbloeding stimuleert. Vooral geschikt voor mensen met acne of onreine huid. Maar ook voor andere huidtypes is de gebruik van deze lotion 1-2 keer per week.

Hayoun Black Mask: Dit masker is bacteriedodend, diepreinigend (geconcentreerde warmteontwikkeling), stimuleert het regeneratieproces.

Hayoun Lemon Moisturizer: Een voedende en beschermende moisturizer die het vochtgehalte van de huid reguleert.

Hayoun Drying Lotion: Een nachtlotion die de talgproductie reguleert, ontstekingsremmend werkt, de huid kalmeert en desinfecteert.