Hayoun Ampullen

Calendula ampullen
€20,65
Ceramide ampullen
€20,65
Q10 Ampul
Hayoun
€23,75

Hayoun heeft verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.
Zo zijn er verschillende Hayoun Dagcreme, Hayoun Nachtcreme en Hayoun 24hr creme voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van jouw huid. De 24uurs cremes zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts, wanneer de huid iets meer specifieke verzorging nodig is is het aan te raden een aparte dag- en nachtcreme te gebruiken. Op deze manier kun je het huidprobleem doelgericht aanpakken met de juiste creme. 

Naast een creme is het gebruik van een Hayoun Reiniging product essentieel, met een goede reiniging bereid je de huid voor op de aanvullende dag- en nachtverzorging.

Een Hayoun Serum is een extra voeding die voor de dag- en nachtverzorging aangebracht kan worden, een serum is een sterk geconcentreerd product wat dagelijks gebruikt kan worden.

Voor de dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen gebruik je een Hayoun Oogverzorging, deze is speciaal voor de dunnere huid rond de ogen en verzacht de huid rondom de ogen.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van Hayoun Ampullen en een Hayoun Masker. Ampullen kun je zowel als boost gebruiken maar ook als kuur. Als boost kun je er voor kiezen om één keer per week een ampul te gebruiken.
Een masker kan wekelijks gebruikt worden of als aanvulling op een behandeling. Het geeft de huid de nodige extra verzorging en hydratatie.

Uiteraard heeft Hayoun ook Hayoun Zonbescherming, deze geeft de huid de nodige bescherming tegen UV straling en is ook geschikt voor de acne en gevoelige huid.

 

Hayoun Ampullen

Hayoun ampullen zijn er voor verschillende huidtypes, gebaseerd op etherische oliën en op natuurlijke ingrediënten. De ampullen kunnen in kuurverband gebruikt worden, maar ook als wekelijkse oppepper.
Welke Hayoun Ampullen passen bij jou?

Hayoun Calendula Ampullen: Deze ampullen maken de huid zacht en glad, ze verzorgen de huid en verminderen vochtverlies. Tevens zijn de ampullen verzachtend bij een zon verbrande huid.

Hayoun Ceramide Ampullen: Deze ampullen stabiliseren de vochthuishouding, verminderen de gevoeligheid van de huid en verbeteren de elasticiteit.

Hayoun Hydro Care Ampullen: Deze ampullen maken de huid zacht en soepel, ze verhogen het vochtgehalte en kalmeren de huid.

Hayoun Jojoba Ampullen: Deze ampullen maken de huid glanzend en fris en verminderen het vochtverlies.

Hayoun Q10 Ampul: Deze ampullen vertragen het ouderdomsproces, vergroten energiegebruik, ondersteunen het immuun-systeem en beschermen cellen tegen beschadigingen door oxidatie.

Hayoun Super Bio Lotion: Intensieve Lotion om gerstekorrels en comedonen te verweken, tevens heeft deze lotion een bijzondere werking op verse littekens en wondjes. Tevens werkt de lotion helend op de verse zwangerschapsstrepen (striae), deze verliezen door behandeling met deze lotion snel hun paars-rode kleur en het weefsel zal zich grotendeels herstellen. 

Hayoun Vitamine Ampullen: Deze ampullen maken de huid zacht en glad, zijn rijk aan vitaminen en vertragen het ouder worden van de huid.