Hayoun Dagcreme

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Hayoun heeft verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.
Zo zijn er verschillende Hayoun Dagcreme, Hayoun Nachtcreme en Hayoun 24hr creme voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van jouw huid. De 24uurs cremes zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts, wanneer de huid iets meer specifieke verzorging nodig is is het aan te raden een aparte dag- en nachtcreme te gebruiken. Op deze manier kun je het huidprobleem doelgericht aanpakken met de juiste creme. 

Naast een creme is het gebruik van een Hayoun Reiniging product essentieel, met een goede reiniging bereid je de huid voor op de aanvullende dag- en nachtverzorging.

Een Hayoun Serum is een extra voeding die voor de dag- en nachtverzorging aangebracht kan worden, een serum is een sterk geconcentreerd product wat dagelijks gebruikt kan worden.

Voor de dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen gebruik je een Hayoun Oogverzorging, deze is speciaal voor de dunnere huid rond de ogen en verzacht de huid rondom de ogen.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van Hayoun Ampullen en een Hayoun Masker. Ampullen kun je zowel als boost gebruiken maar ook als kuur. Als boost kun je er voor kiezen om één keer per week een ampul te gebruiken.
Een masker kan wekelijks gebruikt worden of als aanvulling op een behandeling. Het geeft de huid de nodige extra verzorging en hydratatie.

Uiteraard heeft Hayoun ook Hayoun Zonbescherming, deze geeft de huid de nodige bescherming tegen UV straling en is ook geschikt voor de acne en gevoelige huid.

 

Hayoun Dagcreme

De dagcreme's van Hayoun bevatten allen hoogwaardige ingrediënten, zijn voedend, beschermend en verzachtend. Tevens is er voor alle huidtypes een geschikte dagcreme, zelfs voor de meest vette en ook gevoelige huid.
De dagcreme's zijn een goede basis voor het gebruik van een foundation. Tevens wordt er in alle dagcreme's vochtvasthoudende bestanddelen gebruikt, deze beschermt de huid tegen het uitdrogen. De dagcreme's bevatten geen SPF. Welke Hayoun Dagcreme past bij jou?

Hayoun Balance Day Cream: Een hoogwaardig verzorgingsproduct voor alle huidtypes en speciaal ook voor de gecombineerde huid. Tevens is deze creme een goede basis voor make-up. 

Hayoun Ceramide Day Cream: Deze creme is bijzonder geschikt voor de verzorging van de extreem droge en veeleisende huid.

Hayoun Future Day Cream: Intensief verzorgende dagcreme met een romig vetkarakter en natuurlijke werkstoffen voor de normaal tot droge huid en zeer gevoelige huid.

Hayoun Hylofill: Verzorgende 3 in 1 creme voor het gezicht, de ogen en de lippen. Deze creme bevat een hoge concentratie hyaluronzuur en vermindert fijne lijntjes.