Hayoun Masker

Balance Cream Mask
€41,00
Vitality Mask
€43,50

Hayoun heeft verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.
Zo zijn er verschillende Hayoun Dagcreme, Hayoun Nachtcreme en Hayoun 24hr creme voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van jouw huid. De 24uurs cremes zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts, wanneer de huid iets meer specifieke verzorging nodig is is het aan te raden een aparte dag- en nachtcreme te gebruiken. Op deze manier kun je het huidprobleem doelgericht aanpakken met de juiste creme. 

Naast een creme is het gebruik van een Hayoun Reiniging product essentieel, met een goede reiniging bereid je de huid voor op de aanvullende dag- en nachtverzorging.

Een Hayoun Serum is een extra voeding die voor de dag- en nachtverzorging aangebracht kan worden, een serum is een sterk geconcentreerd product wat dagelijks gebruikt kan worden.

Voor de dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen gebruik je een Hayoun Oogverzorging, deze is speciaal voor de dunnere huid rond de ogen en verzacht de huid rondom de ogen.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van Hayoun Ampullen en een Hayoun Masker. Ampullen kun je zowel als boost gebruiken maar ook als kuur. Als boost kun je er voor kiezen om één keer per week een ampul te gebruiken.
Een masker kan wekelijks gebruikt worden of als aanvulling op een behandeling. Het geeft de huid de nodige extra verzorging en hydratatie.

Uiteraard heeft Hayoun ook Hayoun Zonbescherming, deze geeft de huid de nodige bescherming tegen UV straling en is ook geschikt voor de acne en gevoelige huid.

 

Hayoun Masker

De maskers van Hayoun zijn zeer effectief en gericht op verbetering en herstel van de huid. Tevens heeft Hayoun maskers in haar assortiment die als dag- en nachtverzorging kan worden ingezet.
Onderstaand vindt je een selectie van de Hayoun Maskers

Hayoun Bio Mask: Een masker met kalmerende werking die irritaties en rode vlekken vermindert. Het masker heeft ook een licht blekende werking.

Hayoun Vitality Mask: Hoogwaardig crème masker, voor alle huidtypes, met name voor de droge, ouder wordende en gestresste huid. Neemt de functie van het verloren huidvet over en stabiliseert het vochtgehalte. Verder vochtverlies wordt voorkomen en de natuurlijke huidfunctie wordt ondersteunt. 

Hayoun Balance Cream Mask: Dit hoogwaardig masker is uitermate geschikt voor alle huidtypes, speciaal voor de gecombineerde huid. Door het Hyaluronzuur wordt de huid met vocht verzorgd. Voor de vette huid is in het masker Titaniumoxide verwerkt. Het overtollige huidvet wordt hierdoor geabsorbeerd. 

Hayoun Aloe Vera Hydro Gel Mask: Aloe Vera Hydro Gel Mask is ter verbetering van de vochtigheidsgraad, verhoogt de elasticiteit van de huid.