Hayoun Nachtcreme

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Hayoun heeft verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.
Zo zijn er verschillende Hayoun Dagcreme, Hayoun Nachtcreme en Hayoun 24hr creme voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van jouw huid. De 24uurs cremes zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts, wanneer de huid iets meer specifieke verzorging nodig is is het aan te raden een aparte dag- en nachtcreme te gebruiken. Op deze manier kun je het huidprobleem doelgericht aanpakken met de juiste creme. 

Naast een creme is het gebruik van een Hayoun Reiniging product essentieel, met een goede reiniging bereid je de huid voor op de aanvullende dag- en nachtverzorging.

Een Hayoun Serum is een extra voeding die voor de dag- en nachtverzorging aangebracht kan worden, een serum is een sterk geconcentreerd product wat dagelijks gebruikt kan worden.

Voor de dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen gebruik je een Hayoun Oogverzorging, deze is speciaal voor de dunnere huid rond de ogen en verzacht de huid rondom de ogen.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van Hayoun Ampullen en een Hayoun Masker. Ampullen kun je zowel als boost gebruiken maar ook als kuur. Als boost kun je er voor kiezen om één keer per week een ampul te gebruiken.
Een masker kan wekelijks gebruikt worden of als aanvulling op een behandeling. Het geeft de huid de nodige extra verzorging en hydratatie.

Uiteraard heeft Hayoun ook Hayoun Zonbescherming, deze geeft de huid de nodige bescherming tegen UV straling en is ook geschikt voor de acne en gevoelige huid.

 

Hayoun Nachtcreme

De nachtcreme's van Hayoun zijn gericht op het herstel van de huid, deze werkt regenererend en herstelt het evenwicht tussen het vet- en vochtgehalte.
Door de intensieve werkstoffen die de nachtcreme's bevatten zal het effect ook groot zijn als het gaat om het herstel van de huid. Denk hierbij aan extreem droge huid, vochtarme huid, gevoelige huid en zelfs de vettere huid. Welke Hayoun Nachtcreme past bij jou?

Hayoun Balance Night Cream: Een hoogwaardig verzorgingsproduct voor alle huidtypes en speciaal ook voor de gecombineerde huid, deze creme brengt evenwicht tussen het vet- en vochtgehalte van de huid.

Hayoun Ceramide Night Cream: Bijzonder geschikt voor de verzorging van de extreem droge huid. Ceramiden hebben veel overeenkomsten met huideigen lipiden en zijn daardoor zeer geschikt voor de verzorging en verbetering van de extreem droge huid. 

Hayoun Future Night Cream: Een nachtcreme met een intensief vetkarakter en natuurlijke werkstoffen, die de functie van het verloren huidvet overneemt en het vochtgehalte stabiliseert. 

Hayoun Hylofill: Verzorgende 3 in 1 creme voor het gezicht, de ogen en de lippen. Deze creme bevat een hoge concentratie hyaluronzuur en vermindert fijne lijntjes.