Hayoun Reiniging

Sugar Soap 250ml
€65,00

Hayoun heeft verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.
Zo zijn er verschillende Hayoun Dagcreme, Hayoun Nachtcreme en Hayoun 24hr creme voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van jouw huid. De 24uurs cremes zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts, wanneer de huid iets meer specifieke verzorging nodig is is het aan te raden een aparte dag- en nachtcreme te gebruiken. Op deze manier kun je het huidprobleem doelgericht aanpakken met de juiste creme. 

Naast een creme is het gebruik van een Hayoun Reiniging product essentieel, met een goede reiniging bereid je de huid voor op de aanvullende dag- en nachtverzorging.

Een Hayoun Serum is een extra voeding die voor de dag- en nachtverzorging aangebracht kan worden, een serum is een sterk geconcentreerd product wat dagelijks gebruikt kan worden.

Voor de dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen gebruik je een Hayoun Oogverzorging, deze is speciaal voor de dunnere huid rond de ogen en verzacht de huid rondom de ogen.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van Hayoun Ampullen en een Hayoun Masker. Ampullen kun je zowel als boost gebruiken maar ook als kuur. Als boost kun je er voor kiezen om één keer per week een ampul te gebruiken.
Een masker kan wekelijks gebruikt worden of als aanvulling op een behandeling. Het geeft de huid de nodige extra verzorging en hydratatie.

Uiteraard heeft Hayoun ook Hayoun Zonbescherming, deze geeft de huid de nodige bescherming tegen UV straling en is ook geschikt voor de acne en gevoelige huid.

 

Hayoun Reiniging

Hayoun heeft een serie reinigingsproducten die geschikt zijn voor de Acne huid, maar ook voor alle andere huidtypes en behoefte is er een geschikt reinigingsproduct.
Hayoun heeft zich ontwikkeld als een voorloper op het gebied van het reinigen van de huid, met name als het gaat om de onzuivere, acne, maar ook de meest gevoelige rosacea huid.
Welk Hayoun Reinigingsproduct past bij jou?

Hayoun Miracle Lotion: Een gezichtslotion die de porien opent, desinfecteert, ontstekingsremmend werkt en de doorbloeding stimuleert. Vooral geschikt voor mensen met acne of onreine huid. 

Hayoun Sugar Soap: Een ongeparfumeerde, vetvrije wasgel, bestaand uit een speciale combinatie van natuurlijke elementen, die de porien diep reinigt en ontstekingsremmend werkt.

Hayoun Toning Lotion All Skin: Hoogwaardig en functionele lotion voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. Dit is een lotion met intensieve werkstoffen, geeft geen kleverig of vettig gevoel en is gemakkelijk aan te brengen. De lotion kalmeert de geïrriteerde huid en is zeer verfrissend.

Hayoun Scrub Mask: Een milde en reinigende peeling zonder korrelige bestandsdelen.

Hayoun Cleansing Milk All Skin: Hoogwaardig en functioneel reinigingsproduct op een milde en huidvriendelijke basis. De Cleansing Milk All Skin is geschikt voor alle huidtypes, waaronder ook de meest gevoelige.