Hayoun Serum

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Hayoun heeft verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.
Zo zijn er verschillende Hayoun Dagcreme, Hayoun Nachtcreme en Hayoun 24hr creme voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van jouw huid. De 24uurs cremes zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts, wanneer de huid iets meer specifieke verzorging nodig is is het aan te raden een aparte dag- en nachtcreme te gebruiken. Op deze manier kun je het huidprobleem doelgericht aanpakken met de juiste creme. 

Naast een creme is het gebruik van een Hayoun Reiniging product essentieel, met een goede reiniging bereid je de huid voor op de aanvullende dag- en nachtverzorging.

Een Hayoun Serum is een extra voeding die voor de dag- en nachtverzorging aangebracht kan worden, een serum is een sterk geconcentreerd product wat dagelijks gebruikt kan worden.

Voor de dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen gebruik je een Hayoun Oogverzorging, deze is speciaal voor de dunnere huid rond de ogen en verzacht de huid rondom de ogen.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van Hayoun Ampullen en een Hayoun Masker. Ampullen kun je zowel als boost gebruiken maar ook als kuur. Als boost kun je er voor kiezen om één keer per week een ampul te gebruiken.
Een masker kan wekelijks gebruikt worden of als aanvulling op een behandeling. Het geeft de huid de nodige extra verzorging en hydratatie.

Uiteraard heeft Hayoun ook Hayoun Zonbescherming, deze geeft de huid de nodige bescherming tegen UV straling en is ook geschikt voor de acne en gevoelige huid.

 

Hayoun Serum

Hayoun biedt een drietal serums, deze zijn bedoeld ter ondersteuning van de dagelijkse verzorging van de huid, ter opbouw en herstel waar nodig.
Elke huid kampt met tekorten, sowieso is het tekort aan hydratie voor elke huid(type) een "probleem" oftewel een voorkomend iets.
Het gebruik van een serum wordt daarom sterk aanbevolen om deze naast je dagelijkse verzorgingsritueel te gebruiken, dus onder de dag- en of nachtverzorging, onder het masker.
Welk Hayoun Serum past bij jou?

Hayoun Anti Pollution Serum: Dit serum werkt zeer hydraterend en verstevigend, een gezonde en goed gehydrateerde huid vormt de basis tegen verontreiniging. Fijne stoffen en aanverwante schadelijke stoffen laten zich makkelijker verwijderen en krijgen niet de kans diep in de huid te dringen mede door de beschermende werking van het serum en zo vroegtijdige huidveroudering, verslapping en vale teint tegen te gaan.

Hayoun Hylofill: Verzorgende 3 in 1 creme voor het gezicht, de ogen en de lippen. Deze creme bevat een hoge concentratie hyaluronzuur en vermindert fijne lijntjes.

Hayoun Oxygen Fluid: Verzorgende en herstellende serum op oliebasis voor een betere zuurstof opname van de huid. Deze Fluid geeft de huid zuurstof-depots bij contact met de huid en verbetert de plaatselijke doorbloeding.