Holika Holika Lotion

-30%
AC & MILD Clear Toner
€20,99
€14,69
-30%
AC & MILD Soothing Emulsion
€19,99
€13,99
-30%
Lesson Skin Toner
Holika Holika
€20,99
€14,69

Holika Holika is een Koreaans merk, met betaalbare prijzen voor producten van hoogwaardige kwaliteit met de beste ingrediënten.

De visie van Holika Holika is om leuke, praktische cosmetische producten aan te bieden om de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te versterken. 

Van het merk Holika Holika kun je gebruik maken van een uitgebreide dagelijkse routine.
Je begint deze routine met een Holika Holika Reiniging en een Holika Holika Lotion, zodat de huid goed gereinigd is om de overige verzorging op te nemen.
Vervolgens breng je een Holika Holika Serum aan en daaropvolgend een bijpassende Holika Holika Gezichtscreme. Voor de gevoelige huid rondom de lippen en ogen kun je de Holika Holika Lipverzorging en de Holika Holika Oogverzorging gebruiken.

Voor de wekelijkse verzorging gebruik je een Holika Holika Masker en een Holika Holika Peeling, deze reinigen de huid waardoor de huid de aanvullende verzorging beter opneemt.

Holika Holika Make-up gebruik je om oneffenheden te camoufleren, hiervoor zijn er verschillende Holika Holika BB Creams.

Ook heeft Holika Holika Lichaamsverzorging om je lichaam te verzorgen, hiervoor is er een shower gel, een wash en verschillende maskers.

 

Holika Holika Lotion

Holika Holika heeft verschillende lotions die de huid ontdoen van de laatste vuilrestjes en daarnaast de huid voorbereiden op de aanvullende dag- en nachtverzorging.
Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende lotions.

Holika Holika Lesson Skin Toner: Regelt de productie van huidtalg, heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking en voorkomt irritatie en verstopping van de poriën. 

Holika Holika AC & MILD Clear Toner: Een tonic speciaal voor de probleemhuid die de vorming van acne en onzuiverheden verminderd.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid: Een pretoner die de huid voedt met vitamines en mineralen om zo de huid voor te bereiden op de naverzorging.  

Holika Holika Prime Youth Black Snail Repair Emulsion: Geeft de huid een intensieve hydratatie, vermindert huidveroudering, egaliseert de huidskleur en geeft de huid een stralende, frisse en gezonde uitstraling. 

 

Holika Holika kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Holika Holika snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Holika Holika specialist online.