Holika Holika Oogverzorging

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Holika Holika is een Koreaans merk, met betaalbare prijzen voor producten van hoogwaardige kwaliteit met de beste ingrediënten.

De visie van Holika Holika is om leuke, praktische cosmetische producten aan te bieden om de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te versterken. 

Van het merk Holika Holika kun je gebruik maken van een uitgebreide dagelijkse routine.
Je begint deze routine met een Holika Holika Reiniging en een Holika Holika Lotion, zodat de huid goed gereinigd is om de overige verzorging op te nemen.
Vervolgens breng je een Holika Holika Serum aan en daaropvolgend een bijpassende Holika Holika Gezichtscreme. Voor de gevoelige huid rondom de lippen en ogen kun je de Holika Holika Lipverzorging en de Holika Holika Oogverzorging gebruiken.

Voor de wekelijkse verzorging gebruik je een Holika Holika Masker en een Holika Holika Peeling, deze reinigen de huid waardoor de huid de aanvullende verzorging beter opneemt.

Holika Holika Make-up gebruik je om oneffenheden te camoufleren, hiervoor zijn er verschillende Holika Holika BB Creams.

Ook heeft Holika Holika Lichaamsverzorging om je lichaam te verzorgen, hiervoor is er een shower gel, een wash en verschillende maskers.

 

Holika Holika Oogverzorging

Holika Holika heeft verschillende oogverzorgingsproducten om de tere huid onder de ogen te verzorgen. 

Holika Holika Black Caviar Antiwrinkle Eye Cream: Deze creme bevat kaviaar extract en goud extract die donkere kringen en wallen vermindert. Deze Oogcrème verbetert de elasticiteit van de huid en heeft een hydraterende werking.

Holika Holika Prime Youth Black Snail Repair Eye Cream: Deze crème herstelt, versterkt en verzacht de huid. Ook maakt het vlekken lichter en verbetert het de kwaliteit van collageen- en elastinevezels. De crème bevat ook een extra krachtige antioxidant, rode ginseng. Deze functie elimineert de effecten van vrije radicalen die collageen vernietigen. Het vermindert rimpels en verhoogt de elasticiteit van de huid. 

 

Holika Holika kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Holika Holika snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Holika Holika specialist online.