Holika Holika Peeling

Holika Holika is een Koreaans merk, met betaalbare prijzen voor producten van hoogwaardige kwaliteit met de beste ingrediënten.

De visie van Holika Holika is om leuke, praktische cosmetische producten aan te bieden om de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te versterken. 

Van het merk Holika Holika kun je gebruik maken van een uitgebreide dagelijkse routine.
Je begint deze routine met een Holika Holika Reiniging en een Holika Holika Lotion, zodat de huid goed gereinigd is om de overige verzorging op te nemen.
Vervolgens breng je een Holika Holika Serum aan en daaropvolgend een bijpassende Holika Holika Gezichtscreme. Voor de gevoelige huid rondom de lippen en ogen kun je de Holika Holika Lipverzorging en de Holika Holika Oogverzorging gebruiken.

Voor de wekelijkse verzorging gebruik je een Holika Holika Masker en een Holika Holika Peeling, deze reinigen de huid waardoor de huid de aanvullende verzorging beter opneemt.

Holika Holika Make-up gebruik je om oneffenheden te camoufleren, hiervoor zijn er verschillende Holika Holika BB Creams.

Ook heeft Holika Holika Lichaamsverzorging om je lichaam te verzorgen, hiervoor is er een shower gel, een wash en verschillende maskers.

 

Holika Holika Peeling

Holika Holika heeft verschillende soorten scrub en peeling die de dode huidcellen verwijderen en de huid reinigen en hydrateren. Een scrub of peeling gebruik je 1 a 2 keer per week, afhankelijk van de behoefte van de huid. Onderstaand vindt je het assortiment van de Holika Holika Peelings.

Holika Holika Carbonic Acid Lemon Peeling Gel: Een peeling die alle onzuiverheden verwijdert zonder de huid uit te drogen. Deze peeling exfolieert de huid diep en geeft de huid een frisse, gezonde uitstraling. 

Holika Holika Pignose Clear Black Head Cleansing Sugar Scrub: Deze scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden uit de poriën. Actieve ingrediënten, zoals roze klei verwijdert overtollig olie zonder de huid uit te drogen. Limoen en Aloe Vera voeden de huid en zorgen voor een stralende, gezonde uitstraling. 

Holika Holika Pignose Clear Black Head Peeling Massage Gel: Reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en mee-eters zonder hierbij de huid te beschadigen. Actieve ingrediënten, zoals olijfolie verzachten de poriën, terwijl Aloe Vera de huid verfrist en verzacht en de huid weer laat stralen. 

 

 

Holika Holika kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Holika Holika snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Holika Holika specialist online.