Holika Holika Reiniging

Holika Holika is een Koreaans merk, met betaalbare prijzen voor producten van hoogwaardige kwaliteit met de beste ingrediënten.

De visie van Holika Holika is om leuke, praktische cosmetische producten aan te bieden om de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te versterken. 

Van het merk Holika Holika kun je gebruik maken van een uitgebreide dagelijkse routine.
Je begint deze routine met een Holika Holika Reiniging en een Holika Holika Lotion, zodat de huid goed gereinigd is om de overige verzorging op te nemen.
Vervolgens breng je een Holika Holika Serum aan en daaropvolgend een bijpassende Holika Holika Gezichtscreme. Voor de gevoelige huid rondom de lippen en ogen kun je de Holika Holika Lipverzorging en de Holika Holika Oogverzorging gebruiken.

Voor de wekelijkse verzorging gebruik je een Holika Holika Masker en een Holika Holika Peeling, deze reinigen de huid waardoor de huid de aanvullende verzorging beter opneemt.

Holika Holika Make-up gebruik je om oneffenheden te camoufleren, hiervoor zijn er verschillende Holika Holika BB Creams.

Ook heeft Holika Holika Lichaamsverzorging om je lichaam te verzorgen, hiervoor is er een shower gel, een wash en verschillende maskers.

 

Holika Holika Reiniging

Holika Holika Reiniging heeft verschillende reinigingsproducten, zoals schuimende reinigers en reinigende cremes, ook is er een micellar water en verschillende scrubs.
Onderstaand vindt je een selectie uit het assortiment Holika Holika Reinigers.

Holika Holika Prime Youth Black Snail Cleansing Foam: Deze reinigingsfoam herstelt de processen van de verjonging, de huid wordt zacht, fris en effectief gereinigd en make-up en andere onzuiverheden worden verwijdert. 

Holika Holika Daily Garden Goheung Citron Fresh Cleansing Foam: Een reinigingsfoam met citroenextract die de huid verzacht, verbetert de huidtextuur en reguleert de talgproductie. Vitamine C helpt de huid te laten stralen en de huid een egale teint te geven. 

Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam: Deze Cleanser verandert in een rijke schuim die dode huidcellen, onzuiverheden en make-up van de huid verwijdert. De huid ziet er na gebruik weer stralend en gezond uit. 

Holika Holika Less On Skin Micellar Cleansing Water: Verwijdert make-up en onzuiverheden. De frisse textuur van micellair water beschermt je huid tegen irritatie die kan optreden wanneer je je gezicht reinigt. Ook hydrateert het de huid.

 

Holika Holika kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Holika Holika snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Holika Holika specialist online.