Image Skincare
ORMEDIC - Balancing Gel Polisher - 7 gr Miniatuur

€3,99
6 op voorraad
Morgen in huis
De Sample van ORMEDIC - Balancing Gel Polisher is een zachte, plantaardige scrub verwijdert dode huidcellen, ook geschikt bij de meest gevoelige huid. Bevat een drievoudige exfoliatie, dankzij een zachte korrel, eiwitsplitsende enzymen en milde fruitzuren Lees meer...
HuidtypeAlle, gevoelige
ProductGel
Inhoud7 gram
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Stimuleert en versnelt celvernieuwing
  • Zorgt voor een gladde, zachte en verfriste huid
  • Vrij van sulfaten, parabenen, agressieve conserveringsmiddelen, alcoholen, parfumvrij, dierproefvrij 

De Sample van ORMEDIC - Balancing Gel Polisher. Deze scrub in gel-textuur bevat een drievoudige exfoliërende werking, dankzij een combinatie van eiwitsplitsende enzymen, milde AHA fruitzuren en een zachte korrel. Deze zeer milde scrub is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidcondities. Zo kun je zonder zorgen de tekenen van een doffe huid bestrijden. Limoenkaviaar-extract is een natuurlijk alpha hydroxy zuur, die de celvernieuwing stimuleert en versnelt. Granaatappel-enzymen lossen de dode huidcellen op een natuurlijke manier op, voor een stralende, zachte huid. En tot slot zorgen olijvenpit-poeder, bamboe korreltjes en smart-sensing beads voor een mechanische exfoliatie. 

Deze polisher mag ook gebruikt worden tijdens de zwangerschap. De fruitzuur van limoencaviaar is zodanig mild, dat deze de huid niet gevoelig maakt voor melasma. 

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is een professioneel huidverbeterings merk, het assortiment bestaat uit producten met actieve werkstoffen. Met de juiste combinatie van producten kan jouw huid de mooiste versie van zichzelf worden! Het verschil tussen IMAGE Skincare en andere cosmeticamerken is dat de producten van IMAGE onder de 'cosmeceuticals' vallen. Dit is een groep met producten waar ingrediënten in zitten die doordringen tot de levende huidlagen.

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst en de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, agressieve consveringsmiddelen en alcoholen. Daarnaast zijn de producten parfumvrij, er wordt enkel gewerkt met etherische oliën die voor geur zorgen. Bovendien zijn de producten dierproefvrij.

Breng aan op een gereinigde huid, maak vervolgens de vingers nat en masseer zacht in gedurende 2 minuten. Verwijder met sponsjes en lauw water of met warme kompresdoeken. Gebruik 3 keer per week voor een quick-boost.

Limoenkaviaar: een unieke plant, rijk aan natuurlijke alpha hydroxy zuren
Granaatappelextract: een fruit-enzym dat dode huidcellen verwijderd. 
Olijvenpit-poeder en bamboe korreltjes: ultra fijn poeder wat dode huidcellen, overtollig talg en onzuiverheden verwijderd.
Smart-sensing beads: milieuvriendelijke exfoliërende bolletjes die de huid zacht exfoliëren en vervolgens oplossen.

Specificaties

HuidtypeAlle, gevoelige
ProductGel
Inhoud7 gram
EAN
SKUTP-207