Image Skincare

'Image now, age later'. Image Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op zijn of haar huid. Voor ieder huidtype en huidprobleem is er een passende skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen.

-10%
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30 Tinted
€63,00
€56,70
-10%
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30
€63,00
€56,70
-10%
PREVENTION+ Clear Solar Gel SPF 30
€56,00
€50,40
BIOME+ Smoothing Cloud Crème
€76,00
BIOME+ Dew Bright Serum
€74,00
BIOME+ Cleansing Comfort Balm
€42,00
IMAGE MD - Restoring Eye Masks
€62,00
Ageless Total Microderm Exfoliator
€56,00
Image MD Restoring Power-C Serum
€135,00
Age-Defying Trial Kit
Image Skincare
€30,00
ILUMA - Intense Facial Illuminator
€88,00
THE MAX - Facial Cleanser
€42,00
Ready, Set, Discover Set
€58,00
Pagina 1 van 4

Is Image Skincare een goed huidverzorgingsmerk?

Ja, Image Skincare levert hoogwaardige producten die effectieve resultaten bieden. De producten van Image Skincare werken doeltreffend en bevatten innovatieve formules. Image Skincare valt onder 'cosmeceuticals'. Dit is een groep producten waar ingrediënten in zitten die doordringen tot de levende huidlagen. 

 

Is Image Skincare huidverzorging van medische kwaliteit?

Image Skincare werkt nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continue nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. De formules moeten zowel veilig als effectief zijn. De producten pakken specifieke huidproblemen aan, waardoor ze geschikt zijn voor een medisch georiënteerde benadering van huidverzorging. 

 

Waar staat Image om bekend?

Image Skincare staat bekend om zijn inzet voor innovatie en het gebruik van geavanceerde technologieën in huidverzorging. Het merk richt zich op resultaatgerichte producten die voldoen aan de behoeften van verschillende huidtypen en huidproblemen. Image Skincare onderscheidt zich door het vermijden van schadelijke ingrediënten en het gebruik van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen componenten.

 

Welke productlijnen heeft Image Skincare?

Daarnaast heeft Image al deze schoonheidsproducten opgedeeld in lijnen, om het gebruik van op elkaar afgestemde producten elkaar bij elk huidtype, huidprobleem en huidbehoefte elkaar zullen versterken.

Image Skincare Ageless
Dit is een hoogwaardige huidverzorgingslijn die specifiek ontwikkeld is om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan en het huidoppervlak te verbeteren.

Image Skincare BIOME+
Dit is een innovatieve huidverzorgingslijn die het huidmicrobioom in balans brengt met pre-, pro- en postbiotica. Deze producten ondersteunen een gezonde, stralende huid en zijn geschikt voor alle huidtypes.

Image Skincare Body Spa
Deze gespecialiseerde huidverzorgingslijn biedt therapeutische en esthetische voordelen. De lijn, geschikt voor alle huidtypes, bevat producten die de huid exfoliëren, hydrateren en verjongen voor een stralende en gezonde uitstraling.

Image Skincare Clear Cell
Deze lijn van huidverzorgingsproducten ontworpen om een vette huid, acnegevoelige huid te behandelen. Deze producten bevatten krachtige ingrediënten die zich richten op overtollig talg, ontstekingen verminderen en huidirritaties kalmeren.

Image Skincare I Conceal
Dit is een voedende foundation die huidverzorging en make-up combineert, terwijl hun I Beauty-lijn innovatieve producten bevat zoals het wenkbrauw en wimperserum voor vollere, gezondere uitziende wenkbrauwen en wimpers. 

Image Skincare ILUMA
Dit is een innovatieve lijn ontworpen om pigmentatie en ongelijkmatige teint aan te pakken. De lijn omvat een reeks producten, waaronder serums, crèmes, en gezichtsmaskers, die allemaal gericht zijn op het oplichten, balanceren en verjongen van uw huid.

Image Skincare Image MD
Image MD is een geavanceerde huidverzorgingslijn die zich richt op huidverbetering. Met wetenschappelijk geavanceerde formules en hoogwaardige ingrediënten, biedt Image MD effectieve oplossingen voor een stralende en gezonde huid.

Image Skincare I Mask
Deze lijn bestaat uit een assortiment van hoogwaardige gezichtsmaskers ontworpen om huidproblemen aan te pakken en de gezondheid van de huid te bevorderen. 

Image Skincare Ormedic
Dit is een lijn van huidverzorgingsproducten die de natuurlijke balans van de huid herstelt en versterkt. Deze producten zijn biologisch, parabenenvrij en ideaal voor de gevoelige huid, en bevatten ingrediënten zoals aloë vera, groene thee-extract en peptiden.

Image Skincare Prevention+
Deze geavanceerde lijn van zonbeschermingsproducten beschermt je huid niet alleen tegen schadelijke UV-stralen, maar bevatten ook actieve ingrediënten om de huid te voeden en te herstellen, terwijl veroudering wordt voorkomen.

Image Skincare The Max
Deze lijn is ontworpen om de effecten van huidveroudering te bestrijden. Met een combinatie van antioxidanten, peptiden en plantaardige stamcellen, biedt deze lijn hoogwaardige producten voor een verjongde en beschermde huid.

Image Skincare Vital C
Deze toonaangevende lijn van huidverzorgingsproducten staan bekend om zijn krachtige, effectieve formules. Image Vital C is speciaal ontworpen om de gezondheid van je huid te verbeteren en je natuurlijke schoonheid naar voren te brengen.

 

Image Skincare kopen?

Image Skincare is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.

Meer informatie over Image Skincare? Lees ook:

- Image Skincare

- Pigmentvlekken verminderen met Image Skincare Iluma