Image Skincare

'IMAGE now, AGE later.'

Pagina 1 van 5

IMAGE Skincare

Bestel bij Care for Skin alle producten van IMAGE Skincare. De huidverzorging van IMAGE staat bekend om de huid verbeterende producten met actieve werkstoffen. Met de juiste combinatie van producten kan jouw huid de mooiste versie van zichzelf worden!

Wat is de filosofie van IMAGE Skincare?

IMAGE Skincare gelooft in huidverbetering, waarbij natuur en wetenschap samen komt. Volgens oprichtster Janna heeft iedereen recht op een gezonde huid. Zelf kampte ze jaren met rosacea en ze kon niet de juiste producten vinden. Daarom begon ze zelf met het ontwikkelen van natuurlijke producten, die zeer effectief haar rosacea zouden verminderen. IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende productlijn voor de gevoelige, rode en rosacea huid: VITAL C. IMAGE Skincare VITAL C staat bekend om de sinaasappelgeur. Het belangrijkste ingrediënt in VITAL C is Vitamine C. Vitamine C helpt de rode huid kalmeren en te beschermen, dofheid te verminderen en de huid te verstevigen rondom de haarvaatjes. Naast VITAL C zijn er inmiddels 13 lijnen ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man, IMAGE Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen.


Wat maakt IMAGE Skincare uniek?

Het verschil tussen IMAGE Skincare en andere cosmeticamerken is dat de producten van IMAGE onder de 'cosmeceuticals' vallen. Dit is een groep met producten waar ingrediënten in zitten die doordringen tot de levende huidlagen. In de producten kun je de volgende werkstofgroepen vinden:


- AHA's/BHA's (fruitzuren, zoals salicylzuur, glycolzuur, melkzuur, kojiczuur)
- Retinol (vitamine A)
- Peptiden
- Stamcellen
- Huidoplichters
- Antioxidanten
- SPF 
- Vectorize Technology

 

Wat zijn de voordelen van deze ingrediënten?

Deze ingrediënten bieden verschillende voordelen. Zo beschermen je huid tegen de zon, huidveroudering en pigmentvlekken. Zo hebben Fruitzuren een vernieuwende werking op de huid, waardoor je teint verfrist wordt. Retinol helpt tegen de eerste tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken. Peptiden versterken de huid. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst en de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, agressieve conserveringsmiddelen en alcohol. Daarnaast zijn de producten parfumvrij, er wordt enkel gewerkt met etherische oliën die voor geur zorgen. Bovendien zijn de producten dierproefvrij.

Welke IMAGE producten passen bij jouw huid?

IMAGE Skincare heeft producten voor de normale huid, droge en vochtarme huid, vette huid, tegen huidveroudering, huidirritatie & roodheid (ook gevoelig), pigmentvlekken, volwassen acné, jeugdpuistjes en voor de huid tijdens zwangerschap.