Image Skincare

'Image now, age later'
Image Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op zijn of haar huid. Voor ieder huidtype en huidprobleem is er een passend skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen.

Pagina 1 van 5

Image Skincare producten

 

Hoe is Image Skincare ontstaan?

Janna Ronert had jarenlang last van rosacea en ze kon de juiste producten maar niet vinden die haar huidprobleem wegnam. Daarom is ze zelf begonnen met het ontwikkelen van natuurlijke producten, die zeer effectief haar rosacea zouden verminderen. Janna is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende productlijn voor de gevoelige, rode en rosacea huid: VITAL C. IMAGE Skincare VITAL C staat bekend om de sinaasappelgeur. Het belangrijkste ingrediënt in VITAL C is Vitamine C. Vitamine C helpt de rode huid kalmeren en te beschermen, dofheid te verminderen en de huid te verstevigen rondom de haarvaatjes. Naast VITAL C zijn er inmiddels 13 lijnen ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man, IMAGE Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen.

 

Wat maakt IMAGE Skincare uniek?

Het verschil tussen IMAGE Skincare en andere cosmeticamerken is dat de producten van IMAGE care onder de 'cosmeceuticals' vallen. Dit is een groep met producten waar ingrediënten in zitten die doordringen tot de levende huidlagen. In de producten kun je de volgende werkstofgroepen vinden:


- AHA's/BHA's (fruitzuren, zoals salicylzuur, glycolzuur, melkzuur, kojiczuur)
- Retinol (vitamine A)
- Peptiden
- Stamcellen
- Huidoplichters
- Antioxidanten
- SPF 
- Vectorize Technology

 

Wat zijn de voordelen van Image Skincare?

De ingrediënten die in de Image gezichtsverzorging worden gebruikt bieden verschillende voordelen. Ze beschermen je huid tegen de zon, huidveroudering en pigmentvlekken. Zo hebben Fruitzuren een vernieuwende werking op de huid, waardoor je teint verfrist wordt. Retinol helpt tegen de eerste tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken. Peptiden versterken de huid.

Alle ingrediënten in de Image producten zijn van natuurlijke afkomst en de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, agressieve conserveringsmiddelen en alcohol. Daarnaast zijn de Image producten parfumvrij, er wordt enkel gewerkt met etherische oliën die voor geur zorgen. Bovendien zijn de producten van Image Skincare dierproefvrij.

Wat voor Image Skincare producten zijn er?

Image Skincare heeft in het assortiment een groot en compleet aanbod als het gaat om Image huidverzorging, huidverbetering. Het assortiment bevat de Image Skincare dagcreme, de Image Skincare nachtcreme, de reinigingsproducten, de Image Skincare serums voor het herstel en onderhoud, de Image Skincare masker, de Image Skincare foundation met SPF in 6 verschillende teinten, maar ook Image Skincare lichaamsverzorging. De schoonheidsproducten van Image zijn hierdoor zeer compleet.

Daarnaast heeft Image al deze schoonheidsproducten opgedeeld in lijnen, om het gebruik van op elkaar afgestemde producten elkaar bij elk huidtype, huidprobleem en huidbehoefte elkaar zullen versterken.

Voor overdag is er de Image Skincare creme met SPF30 en SPF50. Deze dagverzorging komt uit de Image Skincare Prevention+ lijn.

Voor bijvoorbeeld de huiden die acne vertonen is er de Image Skincare acne lijn, de IMAGE Skincare Clear Cell.

Voor bijvoorbeeld de droge huid is er de Image Skincare droge huid lijn, de Vital C lijn, Image Skincare Ormedic en Image Skincare the Max.

Als het gaat om het reinigen van de huid, dan heeft Image Skincare voor elke huid een Image Skincare cleanser, die specifiek op het huidtype, huidprobleem en huidbehoefte zijn afgestemd.

 

Is Image Skincare geschikt voor elk huidtype?

Image Skincare heeft voor elk huidtype, huidprobleem en huidbehoefte een specifieke lijn en daarmee is Image care geschikt voor elk huidtype.

IMAGE Skincare heeft producten voor de normale huid, droge en vochtarme huid, vette huid, tegen huidveroudering, huidirritatie & roodheid (ook gevoelig), pigmentvlekken, volwassen acné, jeugdpuistjes en voor de huid tijdens zwangerschap.

Image Skincare bestellen

Image Skincare bestellen kan bij Care for Skin, alle producten van IMAGE Skincare worden aangeboden op deze Image Skincare website. De huidverzorging van Image Skincare staat bekend om de huid verbeterende producten met actieve werkstoffen. Met de juiste combinatie van producten kan jouw huid de mooiste versie van zichzelf worden!

Image Skincare online is een eenvoudige en toegankelijke manier om de producten van Image Skincare te bestellen.

Bij Care for Skin kunt u de producten van Image Skincare kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw gezichtsverzorging op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.