IMAGE Dagcrème

Dagelijks de huid beschermen met een SPF (zonnefilter) is volgens IMAGE Skincare het beste anti-aging middel, een dagcreme met SPF. Wist je dat 97% van de symptomen van vroegtijdige huidveroudering worden veroorzaakt door UV-straling? IMAGE Skincare ontwikkelde daarom een klein assortiment dagcrèmes, die hoofdzakelijk bedoeld zijn om de huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Ben je gewend om een echte anti-aging dagcrème te gebruiken? IMAGE Skincare's filosofie is anders dan je wellicht gewend bent. Om het grootste huidprobleem aan te pakken kies je namelijk de nachtcrème Image: deze pakt het grootste huidprobleem aan. Daarnaast werkt het Image serum doeltreffend op het verbeteren van de huidconditie. Overdag is de grootste prioriteit: beschermen tegen schadelijk invloeden van buitenaf. 

De verschillende texturen van de Image Skincare PREVENTION+ dagcrèmes sluiten aan op verschillende huidtypen. Van olie-vrij tot zeer romig zijn ze comfortabel voor de huid. Bovendien ruiken ze erg lekker en bevatten de dagcrèmes huidherstellende ingrediënten. Het is dus meer dan alleen een zonnebrandcrème. Welke dagcrème past bij jou?

 

Wil je een sample van Image Skincare proberen, bekijk dan de Image Skincare Samples pagina en bestel eenvoudig de Image Skincare sample die jij wilt testen.

 

Vette/onzuivere/gecombineerde huid

Image Skincare PREVENTION+ - Daily Matte Moisturizer SPF 32+: Olievrije dagcrème met SPF 32, geschikt voor de vette, onzuivere, gecombineerde en mannenhuid. Voedt de huid terwijl overmatige talgproductie wordt geremd, antioxidanten beschermen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en werkt als een perfecte make-up primer.

 

Normale tot droge huid

Image Skincare PREVENTION+ - Daily Hydrating Moisturizer SPF 30+: Voedende dagcrème voor de normale, gevoelige en droge huid. Verrijkt met een mix van antioxidanten en vitamines en een zonnefilter SPF30 biedt deze crème de ultieme dagelijkse verzorging. De zijdezachte textuur laat zich gemakkelijk en gelijkmatig verspreiden. Vitamine C beschermt de huid als sterke antioxidant.

Image Skincare PREVENTION+ - Daily Tinted Moisturizer SPF 30+: Dagcrème met SPF30 en tintje in één, geschikt voor alle huidtypen. Beschermt tegen uitdroging en schadelijke UV-straling en egaliseert de huidsteint op een subtiele manier. De kleur past zich aan aan jouw huidskleur, waardoor deze crème voor iedereen een goede match is. 

Image Skincare IMAGE MD® - Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50: Deze lichtgewicht moisturizer uit de Image Skincare MD lijn is de ultieme dagcrème met SPF50. Toegevoegde antioxidanten, plantstamcellen en een speciaal DNA Protection Complex beschermen de huid tegen DNA-schade en de invloed van vrije radicalen. Zo helpt het om het huidverouderingsproces te vertragen. De lichtgewicht textuur laat zich gemakkelijk en gelijkmatig verspreiden en zorgt voor langdurige hydratatie.

 

Droge tot zeer droge huid

Image Skincare PREVENTION+ - Daily Ultimate Moisturizer SPF 50: Zeer rijke dagcrème met een breedspectrum UVA/UVB-bescherming, voedt de huid intensief en voorkomt pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes. De dagcrème heeft een zijdezachte textuur en laat zich gemakkelijk aanbrengen. Geschikt voor de droge, ouderwordende, gevoelige en gepigmenteerde huid.