IMAGE Skincare Lipverzorging

Wat doet een lip verzorging?

De lippen zijn zichtbaar en staan het gehele jaar door bloot aan weersinvloeden, maar ook het klimaat in huis of op de werkplek.

Een optimale lipverzorging bestaat voornamelijk uit een lippenbalsem die de lippen hydrateert, voedt en beschermt. Om de lippen goed te beschermen is een lippenbalsem met spf aan te raden. Onze lippen kunnen ook zonverbranding en zonschade oplopen. De huid van de lippen is erg dun en daarmee gevoeliger dan de huid van het gezicht.

Daarom is het belangrijk om de gevoelige lippen goed te beschermen met een lippenbalsem van Image Skincare die goed hydrateert, voedt en beschermt met een SPF.

 

Wil je een sample van Image Skincare proberen, bekijk dan de Image Skincare Samples pagina en bestel eenvoudig de Image Skincare sample die jij wilt testen.


Welke verschillende lip verzorgingsproducten zijn er?

Image Skincare Ormedic Balancing Lip Enhancement Complex

  • De ormedic lip verzorging voedt, hydrateert en verzacht de droge lippen en ondersteunt de natuurlijke huidbarriere van de lippen met als resultaat: natuurlijke en vollere lippen. De Image skincare ormedic lip verzorging verlicht tevens droge en gebarsten lippen, lijntjes rondom de lippen worden verminderd door de optimale hydratie.

Image Skincare Ormedic Sheer Pink Lip Enhancement Complex

  • De ormedic lip verzorging Sheer Pink is een lippenbalsem met een subtiele roze tint. Deze ormedic lip verzorging hydrateert, verzacht, voedt de lippen. Verlicht droge en gebarsten lippen en geeft de lippen een natuurlijk volume.

Image Skincare Ronert MD Post Treatment Lip Enhancement SPF15

  • De ronert md lipverzorging is een anti aging lip verzorging. Te gebruiken bij geirriteerde lip na een cosmetische ingreep of beschadigde, droge lippen. De ronert md lip verzorging zorgt voor vollere, zachter lippen, een optimale hydratie, herstellende werking, een vermindering van lijntjes. De ronert md lip verzorging bevat een SPF15.