Dagcreme

10balm
Indeed Labs
€29,95
Hydraluron Moisture Jelly
€32,95
Nanoblur
Indeed Labs
€24,95
Nanoblur Green
Indeed Labs
€24,95
Vitamin C24
Indeed Labs
€29,95

Indeed Labs Dagcreme

De producten van Indeed Labs zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven de huid wat het beloofd. Geschikt voor alle huidtypes, een ultieme hydratatie en super verantwoord. Dus zonder parabenen, parfum en cruelty-free.

Elke huidbehoefte is uniek en Indeed Labs wil hierin voorzien.

Indeed Labs produceert producten die de huidbehoefte doelgericht en krachtig aanpakken, geen loze beloftes en daarbij ook nog eens super verantwoord.

Indeed Labs produceerde als eerste ter wereld het blurring product: Nanoblur. Dit corrigeert de imperfecties in enkele seconden. Nanoblur is het topproduct van Indeed Labs.

Dagcreme

De dagcreme's van Indeed Labs zijn veelal gericht om de huidbarriere te versterken, de vochtigheidsgraad te optimaliseren.

Indeed Labs 10balm: intensief herstellende en sterk hydraterende creme voor de gevoelige, onrustige huid.

Indeed Labs Hydraluron Intense Moisture Lotion: sterk hydraterend o.b.v. hyaluron, koper, magnesium en zink, voor een langdurige en intense hydratatie.

Indeed Labs Hydraluron Moisture Jelly: gelei-achtige intense vochtvasthouder.

Indeed Labs Nanoblur: sterk egaliserende creme, die de huid verfijnt en oneffenheden vervaagt.

Indeed Labs Vitamin C24: bevat 22% absorbinezuur en 2% hyaluronzuur, uniek in samenstelling en zeer stabiele vochtinbrengde creme.

 

Indeed Laps Dagcreme kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Indeed Labs snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Indeed Labs specialist online.