Lipverzorging

Indeed Labs Lipverzorging

De producten van Indeed Labs zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven de huid wat het beloofd. Geschikt voor alle huidtypes, een ultieme hydratatie en super verantwoord. Dus zonder parabenen, parfum en cruelty-free.

Elke huidbehoefte is uniek en Indeed Labs wil hierin voorzien.

Indeed Labs produceert producten die de huidbehoefte doelgericht en krachtig aanpakken, geen loze beloftes en daarbij ook nog eens super verantwoord.

Indeed Labs produceerde als eerste ter wereld het blurring product: Nanoblur. Dit corrigeert de imperfecties in enkele seconden. Nanoblur is het topproduct van Indeed Labs.

 

Lipverzorging

De drie Lipverzorgingsproducten van Indeed Labs zijn extreem verzachtend en gericht op optimale hydratie van de lippen, om de lippen zo voller te laten lijken. Deze Volumising Treatment is verkrijgbaar in natural, red en rose.

Indeed Labs Hydraluron+ Volumising Lip Treatment: alles-in-een lipbehandeling voor zichtbaar volle lippen, sterk hydraterend, kalmerend en voedend.

Indeed Labs Hydraluron+ Tinted Lip Treatment Red: alles-in-een getinte lippenbalsem, extreem verzachtende, hydraterend en met een vleugje rood.

Indeed Labs Hydraluron+ Volumising Lip Treatment Pink: alles-in-een getinte lippenbalsem, extreem verzachtende, hydraterend en met een vleugje rose.

 

Indeed Laps Hydraluron+ Volumising Lip Treatment kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Indeed Labs snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Indeed Labs specialist online.