Indeed Labs Oogverzorging

Eysilix II
Indeed Labs
€32,50

Indeed Labs produceerde als eerste ter wereld het blurring product: Nanoblur. Dit corrigeert imperfecties, zoals fijne lijntjes en rimpels in enkele seconden. Nanoblur is het topproduct van Indeed Labs.

De producten van Indeed Labs zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven de huid wat het beloofd. Geschikt voor alle huidtypes, een ultieme hydratatie en super verantwoord. Dus zonder parabenen, parfum en cruelty-free.

Elke huidbehoefte is uniek en Indeed Labs wil hierin voorzien.

Indeed Labs produceert producten die de huidbehoefte doelgericht en krachtig aanpakken, geen loze beloftes en daarbij ook nog eens super verantwoord.

De Retinol Reface is naast de Nanoblur een bestseller van Indeed Labs, dit is een 3-in-1 formule die retinol, bakuchiol en een retinol-achtige peptide combineert om een zachtere, gladdere en zichtbaar jonger uitziende huid te krijgen.

 

Indeed Labs Verzorgingsroutine

Indeed Labs biedt een uitgebreid assortiment gezichtsverzorging, de producten zijn geschtik voor alle huidtypes, zonder parabenen, parfum en cruelty-free.

Je Indeed Labs routine begin je met een Indeed Labs Cleanser, wanneer de huid goed gereinigd is zal het de aanvullende Indeed Labs Dagcreme, Indeed Labs Nachtcreme en het Indeed Labs Serum beter opnemen en zal dit een meer intensieve verzorging geven.

Na de reiniging met de cleanser breng je eerst het serum aan en vervolgens de gewenste dag- of nachtverzorging.

Indeed Labs Oogverzorging is een dagelijkse aanvulling op je dag- en nachtverzorging. Het herstelt de huid onder je ogen en geeft je een heldere en frisse uitstraling. De oogverzorging is speciaal ontwikkeld voor de tere huid rond de ogen.

Ook voor de lippen vindt je bij Indeed Labs Lipverzorging, dit zijn verschillende lip treatments die de lippen voeden en verzorgen en kunnen aangebracht worden naar behoefte.

Voor de wekelijkse verzorging kun je gebruik maken van een Indeed Labs Scrub en een Indeed Labs Masker. Een scrub zal de huid ontdoen van dode huidcellen, wat een fris en gereinigde huid geeft. Een masker geeft de huid de nodige oppepper en laat een gehydrateerde stralende huid zien.

 

Indeed Labs Oogverzorging

Indeed Labs Eysilix II: Het Indeed Labs Eysillix II is zeer geschikt voor de tere huid rondom de ogen, met de meest innovatieve peptiden, ceramiden, extracten en probiotica bevat. Hetgeen helpt wallen, fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en donkere kringen rond het oog aan te pakken en te verminderen.

 

Indeed Labs kopen

Bij Care for Skin bestel je Indeed Labs snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.