Oogverzorging

Eysilix II
Indeed Labs
€32,50

Indeed Labs Oogverzorging

De producten van Indeed Labs zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven de huid wat het beloofd. Geschikt voor alle huidtypes, een ultieme hydratatie en super verantwoord. Dus zonder parabenen, parfum en cruelty-free.

Elke huidbehoefte is uniek en Indeed Labs wil hierin voorzien.

Indeed Labs produceert producten die de huidbehoefte doelgericht en krachtig aanpakken, geen loze beloftes en daarbij ook nog eens super verantwoord.

Indeed Labs produceerde als eerste ter wereld het blurring product: Nanoblur. Dit corrigeert de imperfecties in enkele seconden. Nanoblur is het topproduct van Indeed Labs.

 

Oogverzorging

Het Indeed Labs Eysillix II is zeer geschikt voor de tere huid rondom de ogen, met de meest innovatieve peptiden, ceramiden, extracten en probiotica bevat. Hetgeen helpt wallen, fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en donkere kringen rond het oog aan te pakken en te verminderen.

 

Indeed Laps Oogverzorging kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Indeed Labs snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Indeed Labs specialist online.