Vitamine E

Een krachtige antioxidant die de huid voedt, de huidbarrière versterkt en schade door de zon en vrije radicalen helpt te herstellen. Daarnaast versterkt het de barrièrefunctie van de huid en werkt het preventief tegen vroegtijdige huidveroudering. 

Vitamin E Face Moisturizer
€54,00
24 hour Cream
€40,50
Gel de Liposome
€45,80
Multi Vitamin Gel
€26,50
Mask Desensible
€33,50
Vitamin E Concentrate
€25,10
C-Tetra Luxe
€81,35
Vitamin E Serum
€56,95
Facial Toner Nature
€25,00
Essential-C Toner
€43,50
Foaming Cream Cleanser
€35,00
Reinigingsmelk
Doctor Eckstein
€24,95
Essential Milk
Comfort Zone
€29,25
Cleansing Milk Nature
€21,90
Detox Eye Make-Up Remover
€32,00
-10%
Winter Wellness
Dr. Grandel
€12,90
€11,61

Wat doet vitamine E voor je gezicht?

Vitamine E staat bekend om zijn krachtige antioxidanteigenschappen. Deze antioxidanten helpen vrije radicalen te neutraliseren, die schade aan de huid kunnen veroorzaken door oxidatieve stress. Dit betekent dat vitamine E kan helpen bij anti aging en pigmentatie. Bovendien kan het de huid beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon, waardoor het een ideale bondgenoot is voor een gezonde en jeugdige huid.

Daarnaast kan vitamine E de hydratatie van de huid verbeteren, waardoor de huid er zacht en soepel uitziet. Het kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid, waardoor het nuttig is voor mensen met een gevoelige huid of huidaandoeningen zoals eczeem.

 

Onze favoriete producten met vitamine E:

Alpha-H Essential Hydration Cream

De Alpha-H Essential Hydration Cream is een gezichtscrème die de gevoelige, droge, rode huid, kalmeert en intens voedt en hydrateert. Het zorgt ervoor dat roodheid, jeuk en irritatie verminderen. 

 

Alpha-H Vitamin E Serum

Het Alpha-H Vitamin E Serum is een sterk herstellend en kalmerend serum dat roodheid en ontstekingen vermindert. Littekens genezen sneller en mooier, het biedt bescherming herstelt de huidbarrière. Een onmisbaar EHBO serum bij een rode, gevoelige huid.  

 

Dr. Grandel Winter Wellness

De Dr. Grandel Winter Wellness bevat ampullen die de huid verzorgen tijdens de koude wintermaanden. Het concentraat ondersteunt het herstelproces, versterkt de huidbarrière en helpt de vochtbalans te herstellen. 

 

Wat is beter voor je huid vitamine E of C?

Zowel vitamine E als vitamine C zijn waardevolle voedingsstoffen voor de huid, maar ze hebben verschillende voordelen en toepassingen.

Vitamine E is vooral effectief als het gaat om het beschermen van de huid tegen schadelijke UV-stralen en het voorkomen van vroegtijdige veroudering. Het kan de huid hydrateren en kalmeren, waardoor het geschikt is voor mensen met een droge huid en gevoelige huid.

Vitamine C daarentegen staat bekend om zijn vermogen om de collageenproductie te stimuleren, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Het helpt ook bij het verminderen van pigmentvlekken en verbetert de teint en textuur van de huid.

 

Waar is vitamine E serum goed voor?

Een vitamine E serum is een geconcentreerd product dat specifiek is ontworpen om de voordelen van vitamine E aan de huid te leveren. De voordelen van een vitamine E serum:

  • Hydratatie: Vitamine E serums kunnen helpen bij het verbeteren van de hydratatie van de huid, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet.
  • Anti aging: Door antioxidanteigenschappen kan een vitamine E serum de vorming van vrije radicalen verminderen en helpen bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid.
  • Bescherming tegen UV-stralen: Het gebruik van een vitamine E serum in combinatie met zonnebrandcrème kan de huid extra bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen. 
  • Vermindering van littekens: Vitamine E kan helpen bij het vervagen van littekens en donkere vlekken op de huid, waardoor deze er egaler uitziet.
  • Ontstekingsremmend: Het kan roodheid verminderen en de huid kalmeren, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid of huidaandoeningen.

 

Producten met vitamine E kopen?

Ben jij enthousiast geworden over producten met vitamine E? Deze zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over vitamine E? Lees ook:

- Welke vitamines zijn goed voor je huid?

- Wat doet vitamine E voor je huid?