Josephine van Steinborg
Ampoules Hyaluron

€100,40
Nog 1 op voorraad
Morgen in huis
Concentraat met zuiver Hyaluronzuur voor de droge en vochtarme huid. Lees meer...
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Productinformatie:

  • Sterk vochtbindende werking.
  • Draagt bij aan een gezonde en elastische huid.

De ampoules bevatten het zuivere hyaluronzuur in de juiste concentratie. Er bestaat niets beters voor uw huid dan hyaluronzuur! Deze stof die van nature in uw huid voorkomt vermindert na het 30ste levensjaar waardoor de huid droog en daardoor gecraqueleerd wordt.

Met de „Josephine van Steinborg” crèmes behandelt u uw huid op de beste, meest krachtige en verantwoorde wijze die mogelijk is. U krijgt bij uw "Josephine van Steinborg” crèmes altijd twee ampullen meegeleverd, om de eerste dagen uw huid extra krachtig aan te pakken.
Omdat uw huid ondanks dat toch verder veroudert, is het goed om zo één à twee maal per jaar uw huid een extra "energiestoot” te geven.

De werkstoffen in de ampulvloeistof zijn hiervoor het best. Werkstoffen in een crème geven een geleidelijke afgifte, ampullen daarentegen hebben een krachtige "stootwerking”, in combinatie met een daar bij passende crème geeft dit een synergetisch resultaat. Dit betekent dat de werking van de actieve wekstoffen onderling wordt versterkt.

Specificaties

HuidtypeDroge / Vochtarme huid
ProductAmpullen
Inhoud9 x 5ml