Josephine van Steinborg
Gelée d'Or

€165,80
Nog 1 op voorraad
Morgen in huis
Luxueuze combinatie van goud, fagus sylvatica & kaviaar. Lees meer...
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Zorgt voor een optimale vochtbalans, stimuleert de opname van zuurstof en de aanmaak van proteïnen. Geeft de huid een prachtig frisse, glanzende uitstraling.

Kaviaar is rijk aan essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides, proteïnen en sporenelementen: waardevolle voeding voor elk huidtype!

In Gelée d’Or wordt het gevoel van luxe tot een maximum opgevoerd door de toevoeging van echt goud. U zult zien dat het goud zich makkelijk over de huid verdeelt, wanneer u Gelée d’Or inmasseert, waarna de huid een prachtig frisse, glanzende uitstraling heeft.

Een derde belangrijke werkzame stof is Fagus Sylvatica-extract, gewonnen uit jonge broedknoppen van de beukenboom, waarin een krachtige mix van flavonoiden, phytohormonen en peptiden is te vinden, die tezamen het celmetabolisme verhogen.

Voor de menselijke huid geeft dit extract een vergelijkbaar effect: het verhoogt het metabolisme van de keratinocyten in de epidermis. Zo wordt de opname van zuurstof gestimuleerd en de aanmaak van proteïnen, zoals filaggrine, verhoogd. Dit leidt tot een duidelijke verbetering van het microreliëf van de huid én een goede vochtbalans, zoals aangetoond in in-vivo-testen op gezonde vrijwilligers.

Een verfijnd microreliëf betekent minder rimpeltjes; dit gecombineerd met de krachtige moisturizing, die zorgt voor een goede huidbarrière, maakt dat deze luxueuze metabolisme-gel echte “anti-ageing” is.

Specificaties

HuidtypeAnti Aging
ProductActieve Crème
Inhoud50ml + 2x 5ml