Josephine van Steinborg is speciaal voor diegenen met een oudere huid of voor diegenen die het niet zover willen laten komen en het zich kunnen/willen permitteren om gelijk met de duurdere anti-ageing producten te beginnen.

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Josephine van Steinborg

De Josephine van Steinborg-serie is geheel gericht op anti-ageing. Dat wil zeggen, dat bij de keus van ingrediënten gericht gezocht wordt naar herstellend en “anti-rimpel” vermogen. Josephine van Steinborg is speciaal voor diegenen met een oudere huid of voor diegenen die het niet zover willen laten komen en het zich kunnen/willen permitteren om gelijk met de duurdere anti-ageing producten te beginnen. Natuurlijk zijn de anti-ageing producten van Josephine van Steinborg, vanwege de krachtige werking meer dan goed te gebruiken als verzorgend product bij elke huid, die al wat ouder wordt. 

 

Kaviaar crème

De echte kaviaar heeft het volgende natuurlijke, maar zeer luxe complex aan bestanddelen te bieden: essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides en proteïnen en sporenelementen.

Het gebruik van "Crème de Caviar" samen met de "Ampoules Tinticosyn” zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid en het minimaliseren van zichtbare tekenen van het ouder worden, inclusief fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast helpt Tinticosyn bij het stimuleren van het metabolisme van de huidcellen, waardoor het energieniveau van de zich verouderende huid weer zo wordt als die van een jonge huid.

Door de "Crème de Caviar" samen te gebruiken met de "Ampoules Tinticosyn” wordt een synergetisch effect bereikt. Dit betekent dat de werking van de actieve werkstoffen onderling versterkt wordt.

De componenten bestaan uitsluitend uit de allerfijnste oliën en werkstoffen met 100% effectiviteit. Dit spreekt vanzelf, if Royal Class is your Style!

 

Ampoules Hyaluron

De ampoules bevatten het zuivere hyaluronzuur in de juiste concentratie. Er bestaat niets beters voor uw huid dan hyaluronzuur! Deze stof die van nature in uw huid voorkomt vermindert na het 30ste levensjaar waardoor de huid droog en daardoor gecraqueleerd wordt.

Met de „Josephine van Steinborg” crèmes behandelt u uw huid op de beste, meest krachtige en verantwoorde wijze die mogelijk is. U krijgt bij uw "Josephine van Steinborg” crèmes altijd twee ampullen meegeleverd, om de eerste dagen uw huid extra krachtig aan te pakken.
Omdat uw huid ondanks dat toch verder veroudert, is het goed om zo één à twee maal per jaar uw huid een extra "energiestoot” te geven.

De werkstoffen in de ampulvloeistof zijn hiervoor het best. Werkstoffen in een crème geven een geleidelijke afgifte, ampullen daarentegen hebben een krachtige "stootwerking”, in combinatie met een daar bij passende crème geeft dit een synergetisch resultaat. Dit betekent dat de werking van de actieve werkstoffen onderling wordt versterkt.

 

Josephine van Steinborg kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Josephine van Steinborg? De producten van Josephine van Steinborg koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.