Reiniging

Alpha Peel
Laviesage
€39,60
Arganic Scrub
Laviesage
€47,60
Hydrating Cleanser
€23,60
Rebalancing Lotion
€23,60

De producten van Laviesage bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, verbeteren en voeden van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhouden en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen daarmee voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Reiniging

Laviesage heeft een viertal reinigingen. De Laviesage Alpha Peel en de Laviesage Arganic Scrub zijn dieptereinigingen om dode huidcellen en oneffenheden te verwijderen en om de huid te vernieuwen. De Laviesage Hydrating Cleanser heeft hydraterende en ondersteunende eigenschappen. Als laatst de Laviesage Rebalancing Lotion voor bescherming en een matterend effect. Alle reinigingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypes.

Laviesage kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Laviesage snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.