Lente Special - Phyris See Change

De nieuwste onderzoeksresultaten van gerenommeerde wetenschappers, dermatologen en ervaren cosmetica-chemici worden voortdurend opgenomen in het ontwikkelingsproces van Phyris. De know-how van deze specialisten wordt gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe producten op de cosmetica-markt, Phyris is een echte trendsetter. Deze exclusieve producten welke het stempel "made in Germany" mogen dragen worden volgens dezelfde strenge regels vervaardigd als bij de ontwikkeling van geneesmiddelen. Dit garandeert een bijzondere zorg voor kwaliteit en resultaat.

Phyris Specialist

See Change van Phyris op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Phyris zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Phyris online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Phyris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Phyris specialist online.
Eye en Lip
€46,00
V-Contour
Phyris
€40,50