Douche Gel

Ik word gebruikt om het lichaam te reinigen tijdens het douchen. Ik ben vaak geformuleerd met reinigende middelen, geuren en hydraterende ingrediënten om je huid schoon, fris en gehydrateerd te laten aanvoelen. En dit terwijl ik tegelijkertijd zorg voor een aangename geur. 

Antioxidant Body Wash
€42,50
Body Wash Sunny Orange
€14,99
Bergamot Hand + Body Wash
€25,00
Rum Hand + Body Wash
€25,00
Body Wash Rebel Care
€14,99
Eucalyptus Hand + Body Wash
€25,00
Body Wash Coconut
€14,99
Vitamin Shower Gel
Doctor Eckstein
€15,90
Tranquillity Shower Cream
€31,50
Body Cleanser Chamomile
€38,00
Body Wash - Third Rose
Corpus Naturals
€32,00
Creme de Douche
€24,40
Luxury Moments Showergel
€9,95
Cannabis Hand+Body Wash
€25,00
-10%
Conditioning Body Wash
€33,00
€29,70
Body Cleanser Geranium
Grown Alchemist
€37,00
Wash
SMPL Skincare
€24,00
Body Wash - No. Green
Corpus Naturals
€32,00
-10%
Bestseller
Body Relax Pakket
€97,30
€87,50
Body Wash - Santalum
Corpus Naturals
€32,00
Beautipharm - Shower Gel Orange
€17,90
Marine Shower Gel
€17,95
Bath & Showergel
€12,10
Pagina 1 van 2

Welke soorten Douche Gels zijn er?

Deze soorten lichaamswassing zijn precies zoals ze klinken. Ze zijn op gel gebaseerd. Velen zijn er in felle kleuren en worden vaak bestempeld als een body wash, of ze zullen Douche Gel zeggen. Deze zijn gericht op het reinigen van het lichaam en aangezien water het belangrijkste ingrediënt is, zijn ze zacht voor de meeste huidtypes. Een goede eigenschap van dit type lichaamswas is dat het een verzorgende stof bevat die helpt om je huid gehydrateerd te houden. Een van de beste dingen van douchegels is dat ze budgetvriendelijk zijn en verfrissend aanvoelen.

Douchecrèmes
Deze lichaamswassingen zijn op crèmebasis en zijn dikker dan uw gemiddelde wasbeurt. Ze hebben een boterachtige consistentie en laten eerder een residu achter op je huid als je niet goed afspoelt. De hydraterende consistentie van deze crèmes is echter ongeëvenaard. Je huid voelt gevoed en verfrist aan als je een douchecrème op de juiste manier gebruikt. Deze crèmes zijn meestal aan de zachte kant en zijn erg goed voor mensen met een gevoelige huid. Een andere uitstekende toepassing voor douchecrèmes is als je last hebt van een droge huid. Dagelijks een douchecrème gebruiken kan de droogheid zeker helpen verlichten.

Lichaamsscrubs
Net als onze gezichten, kan ook ons ​​lichaam een ​​goede exfoliërende scrub gebruiken. Als je denkt dat je huid een goede scrub kan gebruiken, dan is dit het spul dat je wilt. Een scrub is handig om dode huidcellen te verwijderen en je huid fris en stralend te laten aanvoelen. Deze scrubs hebben een vergelijkbare consistentie als de gezichtsscrubs en geven vergelijkbare resultaten. Gebruik echter geen bodyscrub op uw gezicht.
 

Hoe gebruik je Douche Gel?

Douchegel werkt niet op een droge huid omdat je het niet kunt verspreiden of schuim kunt vormen. Zorg er daarom voor dat je jezelf goed laat weken voordat je begint! Je hebt niet veel douchegel nodig om effectief te zijn. We vroegen hoe we douchegel moesten gebruiken, en het antwoord is met mate. Je hebt maar 1 of 2 eetlepels op je poef of doek nodig om je huid effectief te reinigen. Een douchepoef of een washandje zal de douchegel veel effectiever aanbrengen dan je handen. Ook zorgt een poef of washandje voor een luxueus schuim, dat niet alleen fantastisch aanvoelt, maar ook prachtig reinigt. Gebruik ronddraaiende bewegingen om de douchegel over je lichaam te masseren. Probeer je ogen te vermijden. Als je het gevoel hebt dat je geen schuim meer hebt, kun je altijd nog een theelepel douchegel op je poef smeren.
 

Wat is Douche Gel?

Hoewel het voor de hand liggende verschil neerkomt op textuur, hebben de meer betekenisvolle nuances van Douche Gel te maken met de hydratatieniveaus en de ingrediënten in een bepaalde formule. Al deze producten zijn reinigingsmiddelen die milde oppervlakteactieve stoffen gebruiken om de huid te helpen reinigen. Douchegels zijn qua textuur meestal 'steviger', terwijl body wash dunnere vloeistoffen zijn. Hoewel niet elk product in de categorie hetzelfde is, staan staafzepen over het algemeen bekend staan ​​om hun hoge alkalische pH waarvan wordt aangenomen dat ze de natuurlijke huidbarrière verstoren en de huid ontdoen van zijn natuurlijke oliën.