Zeep

Laat je zintuigen ontwaken met onze zepen, waar geur en textuur samenkomen in een harmonieus ritueel van reiniging. Met een verscheidenheid aan heerlijke geuren en huidverzorgende formules bieden we je een selectie die aan al je wensen voldoet.

Filthy Faace Soap Bar
€16,95
Soap Bar - No. Green
Corpus Naturals
€24,00
-10%
Super Foodies Body Wash Bar
€17,50
€15,75
-30%
Zeep
Embryolisse
€9,95
€6,97
-10%
Body Wash
REN Clean Skincare
€27,00
€24,30
Rum Soap Bar
Malin+Goetz
€18,00
Lime Soap Bar
Malin+Goetz
€18,00

Wat is zeep?

Zeep is een essentieel element in persoonlijke hygiëne, al eeuwenlang gebruikt om het lichaam te reinigen. Het is een combinatie van vetten, oliën of boters met alkaliën, die samen een chemische reactie genaamd verzeping ondergaan. Dit proces resulteert in de vorming van zeep en glycerine. Zeep is beschikbaar in verschillende vormen, waaronder vloeibare zeep, harde zeep, en specifieke varianten zoals antibacteriële zeep en hydraterende zeep.

 

Voordelen van blokzeep

Reiniging

Zeep staat bekend om zijn effectieve reinigende eigenschappen. Het helpt bij het verwijderen van vuil, overtollige oliën en onzuiverheden van de huid, waardoor je een fris en schoon gevoel krijgt.

Hydratatie

Veel hoogwaardige zepen zijn verrijkt met hydraterende ingrediënten zoals glycerine en natuurlijke oliën. Deze toevoegingen helpen de huid gehydrateerd te houden, waardoor uitdroging wordt voorkomen.

Geurervaring

Zeep komt in verschillende geuren, variërend van verfrissende citrusnoten tot rustgevende lavendel. Dit biedt niet alleen een praktisch voordeel, maar ook een plezierige sensorische ervaring tijdens het gebruik.

Huidverzorging

Naast reiniging draagt zeep ook bij aan de algehele lichaamsverzorging. Sommige zepen bevatten ingrediënten zoals vitamines en antioxidanten die de huid voeden en beschermen.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Dr Botanicals Strawberry and Poppy Seed Natural Cleansing Bar

Deze soap bar zorgt voor een schone, gehydrateerde huid met een heerlijke geur.

Thalgo Marine Algae Cleansing Bar

Een licht schuimend zeepblok met zuiverende algen en kalmerende calendula om de huid in balans te brengen.

 

Zeep kopen?

Zeep is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.