Handcrème

Ik bevat voedende ingrediënten om je droge handen te hydrateren, te verzachten en te beschermen. Hierdoor blijven ze glad en gezond. 

Hand & Body Cream
€21,50
Hand Cream
€7,99
Hand Cream Vanilla
Grown Alchemist
€18,95
Hand cream
Nouvital
€23,90
Bergamot Hand Treatment
€15,00
Hand and Nail cream
€12,60
Skin Regimen Hand Cream
€25,00
Specialist Hand Cream
€24,50
-10%
Hand Cream
Webecos
€12,40
€11,16
-10%
Hand Lotion
REN Clean Skincare
€25,00
€22,50
Luxury Moments Hand Cream
€14,00
Intensive Hand Cream
Grown Alchemist
€21,95
Almond Hand Treatment
€15,00
Nouvelle Jeunesse Mains
€27,55
-30%
Handcrème
Embryolisse
€10,95
€7,67
Beautipharm - Hand Cream Citrus
€11,50
Soothing Hand Cream
Grown Alchemist
€29,95
Pagina 1 van 2

Waarom is een handcrème zo belangrijk?

Iedereen heeft er wel eens last van, droge handen. Dit is een vervelend gevoel en als het heftiger wordt gaat het jeuken en uiteindelijk zelfs pijn doen. Je handen drogen uit door de zon, droog en koud winterweer, het vaak wassen van je handen en veel met je handen werken. Door het uitdrogen van je handen kun je last krijgen van kloven in je vingers, wat erg pijnlijk kan zijn. Om dit te voorkomen is het verstandig om regelmatig je handen in te smeren met handcreme. Deze hydrateert je huid en voorkomt de uitdroging. Er zijn ook handcremes die een antibacteriële werking hebben en er op die manier voor zorgen dat je handen extra schoon blijven.

Hoe gebruik je een handcrème?

Breng de handcreme op je schone handen aan, dus nadat je je handen hebt gewassen. Zorg dat je niet teveel handcrème gebruikt, over het algemeen in de hoeveelheid van een erwtje voldoende. Wrijf de crème uit over je handen, vergeet hierbij de achterkant van je handen, de huid tussen je vingers en je polsen niet. Vervolgens laat je de crème intrekken en kan het zijn werk doen. Als je erg droge handen hebt kun je de handcreme ook opsmeren voordat je gaat slapen, je kunt dan een wat dikkere laag aanbrengen die de hele nacht de tijd heeft om goed in te trekken. Vooral als je droge handen hebt van het vele handen wassen is dit een goede tip, je wast anders al snel de crème weer van je handen af. Zorg dat je een tube crème naast je bed hebt staan, maar zet er ook één in de keuken en de badkamer of een andere plek waar je je handen vaak wast. Voor onderweg is het slim om een kleine tube in je handtas te bewaren, zo heb je hem altijd bij de hand.

Soorten handcrème

Er zijn verschillende soorten handcrèmes. Zou heb je varianten die wat vetter blijven of juist crèmes die snel intrekken, waardoor je niet overal handcrème aan smeert. Welke crème voor jou prettig is, is een heel persoonlijke keuzen. zoals hierboven beschreven heb je ook crèmes met een antibacteriële werking. Misschien heb je het liefst een crème op natuurlijke basis. daarnaast is natuurlijk de geur van de crème erg belangrijk. Heb je liever een lekker luchtje aan je handen? of kies je voor een meer neutrale en onopvallende geur?
Welke voorkeuren je ook hebt voor je handcreme, in onze shop vind je altijd iets dat bij je past. Lekker geurend, of juist neutraal, wat vetter of juist snel intrekkend en voor elk budget is er iets te vinden. Kijk snel in de shop voor alle handcrèmes!