Handgel

Ontdek de ultieme handverzorging met onze diverse selectie handgels. Van verfrissende en hydraterende formules tot krachtige antibacteriële oplossingen, vind het perfecte handgelproduct om je handen schoon en gezond te houden

Wat is handgel?

Handgel, ook wel bekend als handdesinfectiemiddel of handontsmetter, is een vloeibare substantie die is ontwikkeld om bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers op de handen te doden of te verminderen. Het bevat doorgaans alcohol als actief ingrediënt, dat bekend staat om zijn krachtige desinfecterende eigenschappen. Handgel is een handige en snelle manier om je handen te reinigen zonder water en handzeep, waardoor het ideaal is voor gebruik onderweg, op het werk of in situaties waarin handen wassen niet direct mogelijk is.

 

Voordelen van handgel

Effectieve handhygiëne

Handgel is een krachtig middel tegen schadelijke micro-organismen. Door regelmatig gebruik van handgel verminder je het risico op infecties en verspreiding van ziekteverwekkers.

Gemakkelijk in gebruik

Handgel is snel en eenvoudig aan te brengen, waardoor het een handige oplossing is voor snelle desinfectie, vooral in situaties waarin water en zeep niet direct beschikbaar zijn.

Zacht voor de huid

Onze handgels zijn zorgvuldig geformuleerd om effectief te zijn zonder de natuurlijke vochtbalans van de huid aan te tasten. Ze bevatten vaak hydraterende ingrediënten om uitdroging en irritatie te voorkomen.

Veelzijdigheid

Handgel is geschikt voor verschillende omgevingen, van kantoren en openbare plaatsen tot reizen en buitenshuis activiteiten. Het is een veelzijdige aanvulling op je dagelijkse hygiëneroutine.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Jao Brand Hand Refresher

Deze handgel is een desinfectiemiddel en aromatherapie-boost in één. Actieve ingrediënten ontsmetten en verfrissen de handen.

Comfort Zone Sanitizing Hand Gel 

Deze handgel zorgt voor schone, hygiënische handen tussen de wasbeurten door. Bacteriën worden gedood en schone, veilige handen worden bevordert.

 

Handgel kopen?

Handgel is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.