Nagelriem Olie

Nagelriem olie is een voedend product om de nagelriemen te hydrateren en te verzorgen, wat bijdraagt aan de gezondheid en groei van de nagels. Vaak gemaakt van natuurlijke oliën. Het helpt uitdroging en scheuren te voorkomen, en het houdt de nagels er verzorgd en glanzend uitzien.

Specialist Hand Oil
€24,75
Nail & Cuticle Oil
Doctor Eckstein
€15,95
Cuticle Oil
Grown Alchemist
€23,95
Meadowfoam Oil Balm
€46,00


Mooie roze of rode nagellak kan een heel vrouwelijk gevoel geven, maar ook doorzichtige nagellak laat je nagels er netjes en verzorgd uitzien. Om je nagellak helemaal strak aan te kunnen brengen is bet belangrijk dat je nagelriemen goed verzorgd zijn en niet te ver over je nagels heen groeien Door je nagelriemen terug te duwen maak je je nagels vrij om je nagellak mooier en makkelijker aan te kunnen brengen. Ook zorgt het ervoor dat je nagels beter kunnen "ademen" en dus mooier zullen blijven.

Wat doet nagelriem olie?

De Olie op je nagelriemen zorgt ervoor dat je nagelriemen soepeler blijven en niet scheuren. Ook zorgt het ervoor dat je ze gemakkelijk terug kunt duwen van je nagel af en dat dit niet pijnlijk is. Doordat de nagelriem soepel is zal deze minder makkelijk scheurtjes vertonen. Het zorgt ervoor dat je nagel groter lijkt en dat je gemakkelijker je nagels kunt lakken. Ook kom je met je nagellak niet zo gemakkelijk tegen je nagelriem aan waardoor je de nagel "opsluit".

Hoe gebruik je nagelriem olie?

Nagelriem olie kun je regelmatig gebruiken om je nagelriemen soepel te houden. Bij de verpakking zit meestal een handige manier om het aan te brengen. Door een kwastje te gebruiken kun je de nagelriemen insmeren, als er een pipetje bij zit kun je het er op druppelen en dan voorzichtig uitwrijven. Uiteraard gebruik je de olie voordat je je nagels gaat lakken, maar nadat je je handen gewassen hebt, zodat het goed de tijd heeft om in te trekken. Let op dat je ook niet te snel je nagels gaat lakken, maar de olie eerst goed in laat trekken en op laat drogen. Je kunt de olie wel ook aanbrengen als je al nagellak op je nagels heb, hier kan nagellak gelukkig goed tegen. Als je nagelriemen erg droog en stug zijn kun je de olie 's avonds voor het slapen aanbrengen en een nacht laten inwerken.

Welke soorten nagelriem oliën zijn er?

Je kunt nagelriem olie kopen in verschillende vormen. Zo kun je een flesje kopen met een klein kwastje om de olie aan te brengen, een flesje met een pipetje of een potje waar je door erop te drukken een kleine hoeveelheid eruit kunt halen. Alle oliën werken eigenlijk op dezelfde manier, je smeert het op je nagelriemen en laat het inwerken.

Zijn jou nagelriemen ook droog en beschadigd? bekijk dan snel het assortiment in onze shop en kies een nagelriem olie die bij jou past!