Nagelriem olie

Ontdek de kracht van natuurlijke oliën om je nagelriemen te voeden, hydrateren en beschermen. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor droge, gescheurde nagelriemen of gewoon wilt genieten van gezondere nagels, onze nagelriem oliën bieden de perfecte oplossing.

-10%
Specialist Hand Oil
€24,50
€22,05
-30%
Nail & Cuticle Oil
€21,95
€15,37
Nail & Cuticle Oil
Doctor Eckstein
€15,95
Meadowfoam Oil Balm
€46,00

Wat is nagelriem olie?

Nagelriem olie is een speciaal samengestelde formule die is ontworpen om de nagelriemen te hydrateren, verzachten en beschermen. Gemaakt van een mix van natuurlijke oliën, zoals jojoba-olie, amandelolie, en vitamine E, dringt nagelriemolie diep door in de nagelriemen om ze te versterken en te herstellen. Het regelmatig aanbrengen van nagelriemolie helpt bij het voorkomen van gespleten nagelriemen, maakt ze soepeler en bevordert gezonde nagelgroei.

 

Voordelen van nagelriem olie

Hydratatie

Nagelriemolie hydrateert droge en uitgedroogde nagelriemen, waardoor ze zacht en soepel blijven.

Verzachting

Door regelmatig nagelriemolie aan te brengen, worden harde en ruwe nagelriemen verzacht, waardoor ze gemakkelijker terug te duwen zijn.

Bescherming

De voedende eigenschappen van nagelriemolie helpen bij het beschermen tegen schade door externe factoren zoals koude temperaturen en droge lucht.

Stimulatie van de groei

Door de nagelriemen gezond te houden, kan nagelriemolie de groei van sterke en gezonde nagels bevorderen.

Versterking

De voedingsstoffen in nagelriemolie helpen de nagelriemen te versterken, waardoor ze minder vatbaar zijn voor breuk en scheuren.

 

Onze bestsellers

Doctor Eckstein Nail & Cuticle Oil

Een speciale olie voor de verzorging van de nagels en de nagelriemen. Beschermt tegen uitdroging van de nagelriemen en tegen snel afbrekende nagels. 

Comfort Zone Specialist Hand Oil

De olie is verrijkt met plantaardige oliën om handen en nagels te beschermen & te versterken. Daarnaast verzacht het de nagelriemen.

 

Nagelriem olie kopen?

Nagelriem olie is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.