Body scrub

Ik ben een exfoliërend product en verwijder dode huidcellen en stimuleer de bloedcirculatie. Door mij zal je huid gladder en helderder aanvoelen, ook zal je huid er wat jonger uit gaan zien. 

Body Scrub  Coconut & Sea Salt
€14,39
BODY SPA - Exfoliating Body Scrub
€36,00
Body Strategist Peel Scrub
€45,50
-10%
Bestseller
Body Relax Pakket
€97,30
€87,50
Smoothing Body Exfoliant
€32,00
Scrub Plus
€43,00
Douche Scrub de Beaute
€24,40
Tranquillity Scrub
Comfort Zone
€47,50
Specialist Scrub
Comfort Zone
€33,50
Body Active Shower Scrub
€47,75
Island Body Scrub
€59,50
Coleseed Clay Scrub
€30,70
Essences Gentle Scrub
€41,75
-10%
Sugar Body Polish
REN Clean Skincare
€48,00
€43,20
-30%
Sea Polish Trio Pack
€54,95
€38,47
-10%
Body Scrub - 330 ml
REN Clean Skincare
€42,00
€37,80
Wadden Silt Clay Scrub
€32,00
-30%
Mint Sea Polish
French Girl
€39,95
€27,97
Pagina 1 van 2

Wat is een body scrub?

Een body scrub is een product voor het lichaam, dat is ontworpen, om dode huidcellen van het oppervlak van de huid te verwijderen. Body scrubs bevatten meestal een combinatie van natuurlijke ingrediënten zoals suiker, zout of gemalen notendoppen, gemengd met oliën en andere voedende bestanddelen. Door regelmatig de huid te scrubben, wordt deze zachter, gladder en krijgt het een frisse uitstraling.

 

Waar gebruik je een body scrub voor?

Een body scrub is een exfoliërende behandeling die bedoeld is om dode huidcellen te verwijderen en de huid een gezonde, frisse uitstraling te geven. Het gebruik van een body scrub kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het stimuleren van de bloedcirculatie en het bevorderen van een natuurlijke celvernieuwing. Bovendien kan het gebruik van een scrub de opname van hydraterende producten verbeteren, waardoor de huid beter gehydrateerd blijft.

 

Hoe moet je een body scrub gebruiken?

Zorg dat de huid schoon is en reinig deze eerst met een douche gel voordat je een body scrub aan brengt. Maak de huid vochtig en breng een ruime hoeveelheid scrub aan op de huid. Masseer het in op de huid met ronddraaiende bewegingen en laat de korrel het werk doen. Je hoeft niet hard te boenen tot de huid rood wordt. Hiermee verwijder je niet alleen de dode huidcellen maar bestaat er ook kans dat je de huid beschadigt. Verwijder de scrub met lauwwarm water, tijdens het douchen. Dep je huid na tijd droog met een handdoek en voedt de huid met een hydraterende body lotion, bodybutter, body gel, een body oil of body cream. Gebruik de scrub 1-3 keer in de week. 

 

Wat moet je eerst doen? Scrubben of douchen?

In principe zou beide kunnen maar wij raden aan om eerst te douchen en dan te scrubben. Wanneer je eerst gaat scrubben in plaats van douchen, dan heeft de body scrub een intensievere werking. De doorbloeding wordt op die manier nog meer gestimuleerd maar of dit gewenst is moet je je afvragen. Je kunt hier namelijk ook de huid mee beschadigen wanneer je dit te intensief doet. Wij adviseren dus om eerst te gaan douchen en dan te gaan scrubben. Zeker ook wanneer je een droge huid of gevoelige huid hebt. 

 

Wat is de beste body scrub?

Wij hebben 3 bestsellers op een rijtje gezet voor je:
- Dr. Grandel Sugar Scrub: een milde en fijne body scrub met suikerkristallen. Het bevat rijke oliën die de huid kalmeren, voeden en voorzien van vitamine E. Het verwijdert op milde wijze dode huidcellen en schilfers, waarbij de huid diep wordt gereinigd. Breng de scrub aan op een vochtige huid, zodat de suikerkristallen beter smelten op de huid. Na het scrubben voelt de huid weer verfijnd en fluweelzacht aan. 
- Image Skincare BODY SPA - Exfoliating Body Scrub: deze body scrub met fruitzuren, geeft de huid een optimale hydratatie, terwijl droge, doffe huidcellen worden verwijderd. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en de pH waarde van de huid word in balans gebracht, waardoor de huid er stralend uitziet en glad aanvoelt. 
- Thalgo Revitalising Marine Scrub: een romige en verzachtende body scrub verrijkt met ingrediënten uit de zee. De huidvernieuwing wordt gestimuleerd en de microcirculatie in de huid wordt bevorderd. Hierdoor kan de mix van algen de huid beter revitaliseren en hydrateren voor een glad en strak resultaat. 

 

Body scrub kopen?

Body scrubs zijn verkrijgbaar bij Care For Skin en eenvoudig online te bestellen. Twijfel je over welke body scrub geschikt is voor jouw huid? Onze professionele en gediplomeerde schoonheidsspecialistes kunnen je advies geven om de juiste lichaamsscrub te kiezen voor jouw huid. Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Dit kan per mail: [email protected] of bel op werkdagen naar: 0850607005