Top 10 natuurlijke deodorant

Ontdek onze top 10 natuurlijke deodorants. Deze deodorants bevatten geen schadelijke ingrediënten. Ze zijn er juist op gericht om niet alleen de onaangename zweetgeur te bestrijden, maar tegelijk een product te kunnen gebruiken dat niet schadelijke is voor het lichaam.

Top 10 natuurlijke deodorant

Op het gebied van het bestrijden van lichaamsgeuren zijn er veel producten op de markt. Daarbij zijn er ook veel producten die gebruik maken van ingredienten, waardoor het product optimaal zijn werk doet, maar deze producten kunnen op termijn meer schade aan onze gezondheid toebrengen dan we willen. Het gaat hier om het schadelijke ingredient Aluminium, maar ook het uitdrogende en PH-waarde aantastende alcohol.

Deze Top 10 Natural Deodorant bevatten deze schadelijke ingredienten niet, maar zijn er juist op gericht om niet alleen de onaangename zweetgeur te bestrijden, maar tegelijk een product te kunnen gebruiken dat niet schadelijke is voor ons lichaam.

Het ingredient Natriumcarbonaat wordt in de meeste natuurlijke Deo's gebruikt ter bestrijden van nare lichaamsgeur.

Natriumcarbonaat oftewel zuiveringszout brengt de PH-waarde van de okselhuid omhoog. Door het regelmatig wassen van onze okselhuid wordt de PH-waarde aangetast. Hierdoor ga je ruiken, de bacterie vermengt zich met zweetvocht en geeft door deze combi een nare geur. Door het gebruik van Natriumcarbonaat wordt de PH-waarde omhoog gebracht en hebben de bacterien dus geen kans om zich in combinatie met het zweetvocht om te zetten in zweetgeur.

Zweet wordt door het zuiveringszout geneutraliseerd als het via je zweetklieren de huid bereikt. Een mooie bijkomstigheid van dit natriumcarbonaat is dat het ook nog een klein beetje het vocht kan absorberen.

Deze Top 10 bevat mooie producten die effectief het gevecht aangaan tegen zweetgeur op een verantwoorde wijze!