After shave

 

After shave voor het lichaam

 
Bij het middel aftershave denk je natuurlijk als eerste aan aftershave voor mannen. Naast aftershave voor mannen bestaat er ook aftershave speciaal voor vrouwen. Aftershave is een fijn product om te gebruiken na het scheren om te zorgen dat je huid gehydrateerd aanvoelt en niet gaat irriteren. Bij mannen wordt dit product bijvoorbeeld gebruikt na het scheren van gezichtshaar. Vrouwen kunnen dit product gebruiken om irritatie na het scheren van elk lichaamsdeel, te voorkomen.


Aftershave voor vrouwen, wat zijn de voordelen van aftershave?


De voordelen van het gebruiken van aftershave is dat aftershave irritatie van de huid na het scheren voorkomt. Irritatie kan zich voordoen als ingegroeide haartjes, bultjes na het scheren en roodheid op de huid. Aftershave zorgt voor een goede verzorging van de huid en bevat ingrediënten om irritatie te voorkomen.


Aftershave vrouwen, welke soorten aftershave zijn er?


Aftershave is verkrijgbaar in verschillende soorten en vormen. In onze shop is bijvoorbeeld aftershave gel te vinden. Aftershave gel voor vrouwen geeft de huid de verzorging die nodig is door middel van een kalmerende  gel. In onze shop hebben we naast de aftershave gel ook aftershave balsem voor vrouwen. Aftershave balsem voor vrouwen is een verzorgende balsem verrijkt met Aloë Vera en Tea Tree olie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid na het scheren goed gehydrateerd en gekalmeerd wordt. De balsem is vrij van alcohol en hiermee ook geschikt voor de meer gevoelige huidtypes. Naast de aftershave gel en balsem hebben we in onze shop ook aftershave tonic. Aftershave tonic is verrijkt met essentiële oliën zoals menthol, rozemarijn, eucalyptus en groene munt. Deze oliën zorgen voor een goede verzorging van de huid. In de tonic zit ook Aloë Vera en Vitamine A, D en E. Dit zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt en van voedingsstoffen wordt voorzien. Alle soorten aftershave in onze shop zorgen voor een fijn aanvoelende huid en hebben een verkoelend effect.