Aftershave voor vrouwen

Ik zorg voor een goede verzorging en hydratatie van je geschoren huid. Ik voorkom irritatie als ingegroeide haartjes, bultjes na het scheren en roodheid op je huid.  

Ingrown Hair Cream
€33,00
After Shave Balsam
€38,70
Anti Stress Balm
€24,00
After Shave Balsam
€19,60
Aftershave Balm
€34,00
Targets Ingrown Hairs
€23,95

Wat doet een aftershave voor vrouwen?

Bij het middel aftershave denk je natuurlijk als eerste aan aftershave voor mannen. Naast aftershave voor mannen bestaat er ook speciaal aftershave voor vrouwen. Aftershave is een fijn product om te gebruiken na het scheren, om te zorgen dat je huid gehydrateerd aanvoelt en niet gaat irriteren. Irritatie kan zich voordoen als ingegroeide haartjes, bultjes na het scheren en roodheid op de huid. Aftershave zorgt voor een goede verzorging van de huid en bevat ingrediënten om irritatie te voorkomen.

Wil je meer weten over het scheren? Lees dan onze blog Hoe verzorg je je huid voor, tijdens en na het scheren?

 

 

Hoe gebruik je een vrouwen aftershave?

Een vrouwen aftershave is heel makkelijk in gebruik. Na het scheren met een Safety Razor vrouwen, breng je de aftershave aan op de geschoren plekken. Het verzorgt de kwetsbare huid, versterkt de huidbarrière en een droog, trekkerig gevoel wordt hiermee voorkomen. Na het aanbrengen van een aftershave crème vrouwen voelt de geschoren huid heerlijk zacht aan.

Zorg ook altijd dat je vóór het scheren een scheergel voor vrouwen of een scheercrème voor vrouwen aanbrengt, anders kan er alsnog irritatie optreden.

Lees meer over de Safety Razor in onze blog Scheren zonder irritatie, maak kennis met de safety razor!

 

Aftershave vrouwen

Aftershave vrouwen is verkrijgbaar in verschillende soorten en vormen. Bij Care for Skin hebben we aftershave gel, aftershave balsem, aftershave tonic en aftershave crème vrouwen. Hier onder een aantal producten uitgelicht:

 

Medex After Shave Balsam

Deze aftershave voor vrouwen haalt het branderige gevoel na het scheren weg. Het verrijkt de huid met bestanddelen die de huid hydrateren en verzorgen. De huid zal er rustiger uitzien en kalmer aanvoelen.

 

Malin+Goetz Ingrown Hair Cream

Deze aftershave vrouwen voorkomt ingegroeide haartjes en vermindert roodheid en bultjes, die door ontharing zijn ontstaan. De huid wordt gekalmeerd en verzacht na het scheren of waxen.

 

Muhle Organic Aftershave Balm

Deze vrouwen aftershave is rijk aan vitamine E, deze hydrateert en versterkt de natuurlijke huidbescherming. De huidbarrière wordt versterkt en een droge, trekkerige huid na het scheren wordt hiermee voorkomen. De huid voelt weer zacht en glad na het scheren.

 

Decleor Clove Post Hair Removal Cooling Gel

Deze aftershave voor vrouwen is een verkoelende gel die wordt gebruikt na ontharing. Het heeft een kalmerend en verzachtend effect op de huid en het helpt irritatie te voorkomen en haargroei te vertragen.

 

 

Aftershave vrouwen kopen?

Aftershave vrouwen is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.