100% natuurlijk, 100% troepvrij. Puur liefde en verder niets. Punt.

-15%
Bestseller
Deo Coconut
€7,99
€6,79
Deo Appelblossom
€7,99
Deo Fresh Cotton XL
€14,99
Deo Appelblossom XL
€14,99
Deo Sweet Orange
€7,99
Deo Power of Zen XL
€14,99
Face Cream
€20,00
Deo Sensitive Skin
€7,99
Body Scrub
€14,99
Body Oil
Loveli
€14,99
Body Cream
€14,99
Deo Sweet Orange XL
€14,99
Facewash - 150 ml
€14,99
Deo Sensitive Skin XL
€14,99
Pagina 1 van 3

Loveli

Loveli voor de verzorging van jouw huid gedurende de dag. 
 

Loveli deodorant

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

Loveli deodorant geuren

De deo is verkrijgbaar in 4 geurtjes (Power of Zen, Fresh Cotton, Sweet Orange, Apple Blossom) en een geurloze speciaal voor de gevoelige huid. De kleine stick is 30 ml en is ideaal voor in je tas. Met deze deo doe je minimaal 6 weken. De grote stick is 75 ml en gaat minimaal 3 maanden mee. De Power of Zen deo is de nieuwste deo van Loveli met de geur van rozen en een beetje lavendel. Voor alle sticks zijn ook refills verkrijgbaar. Beter voor het milieu èn beter voor je portemonnee.
 

Loveli werkt echt

Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat je wilt voorkomen. Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes 

En dat is precies wat de natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet. Een andere naam voor natriumbicarbonaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt. Bijkomstig voordeel van natriumbicarbonaat is dat het ook nog eens zweet kan absorberen. Een klein beetje. Maar het lijkt daardoor alsof je minder zweet. 

Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is dus hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. De deo van Loveli bevat daarnaast ook kokosolie voor een neutraliserende werking. En arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

 

Loveli producten

Loveli biedt een breed scala aan producten. Onder andere een body cream, oil, scrub en wash alsmede een eyeserum, handcream, lipbalm en de beroemde navulbare deodorant. 100% troepvrij. Voor het gezicht heeft Loveli een face cream, mask, mist en oil in het assortiment.

Loveli kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Loveli snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Loveli specialist online.