Loveli

Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker

Face Mist - 100 ml
€14,99
Face Cream
€20,00
Face Oil Day
€20,00
Deo Fresh Cotton XL
€14,99
Eye Serum
Loveli
€20,00
Handcream
Loveli
€7,99
Deo Power of Zen XL
€14,99
Deo Appelblossom
€7,99
Body Cream
€14,99
Face Mask
Loveli
€17,50
Facewash - 150 ml
€14,99
Face Oil Night
€20,00
Body Oil Rose
€14,99
Pagina 1 van 4

Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker - en zij geen aluminium bevattende deodorant meer mocht gebruiken -  kwam bij Linda de grote wake-upcall. Na een lange zoektocht kwam Linda erachter dat er helemaal geen aluminiumvrije deodorant bestond, maar, wel een recept! En dit recept werd de basis van de Loveli Deo. Na doorontwikkelen en doorontwikkelen was de eerste deodorant zonder aluminium geboren, en ook nog eens eentje die echt werkt en welke je kunt hergebruiken door middel van de Loveli Deo refill! Voor Linda waren dit dan ook twee vliegen in één klap: gezonde en milieubewuste producten.


Uitgegroeid tot professioneel merk

60% van alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht, de schade beperkt zich niet tot enkel een deodorant. Inmiddels is het idee van Linda uitgegroeid tot een goedlopend verzorgingsproducten bedrijf, met daarachter een groot brein en professioneel lab in Amsterdam, en heeft ze met haar visie heel Nederland weten te bereiken.

Loveli zit niet stil

Met plannen voor het herbruikbaar maken van alle Loveli producten, liggen er meerdere plannen op tafel. Zo wil Loveli haar mannenlijn uitbreiden en zijn er ijzersterke ideeën voor shampoos en zonnebrandcrèmes met een UV-filter op basis van mineralen en plantenextracten. De eerste Loveli zonnebrandcrème ligt nu dan ook al bij een onafhankelijk lab om de SPF te meten.

Welke soorten producten zijn er van Loveli?

Loveli heeft haar assortiment flink uit weten te breiden in de afgelopen jaren. Zo is het merk van enkel een natuurlijke deodorant uit gaan breiden naar complete productlijnen in onder andere face care, body care en lip care. In een productlijn zoals face care, vind je weer een grote verscheidenheid aan producten zoals, face wash, face mist, face oil, face cream en eye serum. Hieronder beschrijven we enkele van deze prachtige Loveli producten om je kennis te laten maken met het merk dat staat voor natuurlijk, vegan en milieubewust leven. En dat nu niet meer enkel voor vrouwen, Loveli heeft tevens voor de man een gestaag groeiend aanbod!

Loveli Deo

De Loveli Deo is de eerste natuurlijke deodorants zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout, zijn de Loveli deodorants 100% natuurlijk. Het neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt en blokkeert niet de zweetklieren, zoals vele andere deo’s dat wel doen. De deo's zijn verkrijgbaar in vele verschillende geurtjes zoals Power of Zen, Fresh Cotton, Sweet Orange, Apple Blossom, Coconut en Sweet Orange. Er is tevens een geurloze variant speciaal voor de gevoelige huid (Sensitive). Alle geuren zijn verkrijgbaar in een kleine of een grote (XL) stick en alle verpakking zijn met een refill te hervullen. Op die manier hoef je de plastic omhulsel niet weg te gooien en dat is beter voor het milieu.


Loveli Lipbalm

Loveli Lipverzorging is gemaakt van enkel de allermooiste, puur natuurlijke ingrediënten zoals onder andere avocado-olie, rijstkiemolie, candelillawas en Vitamine E. De lipbalms van Loveli bevatten geen paraffine, parabenen of andere chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor jouw lichaam. Tevens maken de lipbalms van Loveli je lippen zijdezacht zonder daarbij je huid af te sluiten. De balms zijn verkrijgbaar in een blikje of als stick. Ga bijvoorbeeld voor de originele geur, of één van de seizoenen edities zoals Spring!


Loveli Handcrème

Je handen hebben het erg zwaar te verduren omdat je ze meerdere keren per dag wast (vaak met vaak agressieve reinigers) en zonder bescherming door weer, wind en zon. En dat terwijl je handen vaak veel minder aandacht krijgen dan bijvoorbeeld je gezicht. De uitdaging voor Loveli was dat handcrèmes extra vet dienen te zijn voor de behandeling van de droge huid van de handen, maar toch snel moeten intrekken, omdat iedereen meteen weer door wil waar hij/zij mee bezig was. Je handen zijn immers onmisbaar bij alles wat je doet. De Loveli handcrème bevat verzorgende oliën zoals kokosolie, squalaan, amandelolie en mangoboter voor de allerdroogste huidlagen. Arrowroot zorgt ervoor dat de crème snel intrekt, zonder schade aan te brengen. Loveli handcrèmes zijn vrij van schadelijke stoffen en de verpakking is gemaakt van bioplastic en suikerriet.

Loveli Face Cream

De face cream van Loveli is zowel overdag als 's nachts te gebruiken. De face cream bevat een unieke combinatie van kleine en grote hyaluronzuur moleculen. De grote hyaluronzuur moleculen vullen je rimpeltjes direct op, terwijl de kleine moleculen zorgen voor diepe hydratatie en het verminderen van rimpels op de lange termijn. De face cream van Loveli is perfect wanneer je een vochtarme huid hebt. Ook is de cream geschikt om te combineren met een foundation, je hoeft het ene dus niet te laten om het andere te kunnen gebruiken!

Lovli Face Oil

Loveli heeft twee prachtige face oils op de markt gebracht, één voor overdag en één voor ‘s nachts. De face oil voor overdag heeft bevat een gouden jojoba-olie welke snel intrekt en een matte glans geeft. De frambozenolie in deze uniek samengestelde mix heeft van nature een beschermende UV-filter. Deze Face oil Day heeft de frisse geur van mandarijn door de toevoeging van de etherische olie rode mandarijn. Ook biedt deze etherische olie niet alleen een lekkere geur, maar werkt het ook verzorgend voor je huid. De face oil Night daarentegen is speciaal gemaakt voor als je huid zich weer gaat herstellen. De toegevoegde oliën herstellen je huid van alles wat het overdag heeft moeten verduren. Van zonlicht, wind en airco tot luchtvervuiling.

Loveli Body Oil

Het overgrote aanbod van lichaamsverzorgingsproducten bestaat uit bodylotions. Bodylotions bestaan voor het overgrote deel uit water, water kan niet worden opgenomen door je huid, dus eigenlijk is een bodylotion een verloren product en verloren geld. Loveli pakt dit anders aan, namelijk met een body oil! De body oil van Loveli bestaat uit 5 plantaardige oliën, plus vitamine E als antioxidant. Samen zorgen deze stoffen voor de extra voeding die een droge huid zo hard nodig heeft. De body oil heeft een fijne subtiele geur die haast niet door jouw kleding weet te ontsnappen. Deze geur heet Honeysuckle.

Wat maakt Loveli uniek?

Zelfs de meest trendy ingrediënten doen lang niet zoveel voor jouw als een huid die in balans is. Vind je balans, dan weet je pas hoe mooi je huid écht is! Loveli garandeert daarom dat al haar producten:

  • 100% natuurlijk zijn
  • Niet op dieren zijn getest
  • Vrij zijn van schadelijke stoffen zoals aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG's, nano, butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums en palmolie
  • Vrij zijn van microplastics, Loveli is in het bezit van de Zero Plastics Inside certificering
  • Hervulbaar zijn door middel van milieubewuste refills
  • 100% vrij zijn van troep