Loveli Mannenverzorging

100% troepvrije producten zijn natuurlijk niet alleen voor vrouwen bedoeld. Wil jij jouw man, vader, vriend, zoon of collega ook verwennen met 100% natuurlijke producten, dan is de Rebel Care lijn van Loveli misschien wel het ideale cadeau!

De Bodywash van Rebel Care is net als de Bodywash van Loveli gemaakt van kokosolie. De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt. Zonder SLS of SLES (een super sterke reiniger die super goed schuimt, maar ook je huid stript van de huideigen oliën). En zonder de pH-waarde van zijn huid in de war, schoppen, waardoor je er een gevoelige huid van kunt krijgen. De Bodywash van Rebel Care heeft de geur We love Gingers, een verslavend lekker gember geur.

De Facewash van Rebel Care is een super zachte foam gemaakt van kokosolie. De wasgrondstof cocosbetaïne is mild en niet irriterend. Extra dik zodat hij ook zijn baard ermee kan wassen. Hij kan hem zelfs als scheerschuim gebruiken om zijn baard bij te scheren. Met kokosolie voor extra verzorging van de baard.

De Rebel Care deodorant zonder aluminium voor mannen! Omdat het voor mannen net zo goed belangrijk is om een deo zonder aluminium te gebruiken. Puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en die je beschermen tegen zweetgeur. Fresh Cotton is een helemaal natuurlijk parfum met de frisheid van pas gewassen katoen. De stick is 75 ml en gaat zeker 3 maanden mee.