Make-up kwasten

Wij zijn onmisbaar in jouw make-up tas. Met onze verschillende vormen en texturen zijn we geschikt voor het nauwkeurig van foundation, oogschaduw, blush en meer. Ontdek hoe de juiste kwasten jouw make-up routine naar een hoger niveau tillen. 

Kabuki Brush
Malu Wilz
€16,75
-30%
Mini Face Contour Brush Set
€44,95
€31,47
-30%
Flat Top Foundation Brush
€29,95
€20,97
Blush Contour Penseel
€18,27
Powder Puff
John van G
€1,65
Concealer Brush
€16,50
Waaierpenseel, vegan nr. 9
€11,30
Eyebrow applicator per stuk
€1,75
-30%
Pointed Foundation Brush
€34,95
€24,47
Powder Brush
Maria Galland
€9,45
Lippenseel
Maria Galland
€9,45
Oogschaduw Blenderpenseel
€15,75
Oogschaduw Penseel Breed
€10,71
-30%
Blush penseel
John van G
€2,80
€1,96
-30%
Lipliner
Da Vinci
€13,50
€9,45
-30%
Eyeshadow penseel no.3
€6,50
€4,55
Pagina 1 van 2
Deze make-up kwasten mogen niet ontbreken in jouw beautycase
 
Door je make-up met een make-up kwast aan te brengen, is het resultaat vele malen mooier. Om een mooie make-up look te creëren is het hebben van goede kwasten toch wel een must. De kwast zorgt ervoor dat je make-up egaal en natuurlijk aangebracht wordt en dan hebben we het nog niet eens over de hygiëne gehad. Mochten make-up kwasten nog ontbreken in jouw beautycase, wacht dan niet langer en koop ze vandaag nog.


Welke soorten make up kwasten zijn er?


Er zijn heel veel verschillende soorten make-up kwasten, waaronder:
- Kabuki brush of kabuki kwast
- Powder brush of poeder kwast
- Concealer kwast
- Oogschaduw kwast
- Foundation kwast
- Blusher kwast
- Lip penceelWaarom zijn er zoveel verschillende soorten kwasten?


Logisch dat je door de veel soorten nu al het overzicht kwijt raakt. Toch is het heel begrijpelijk dat er zoveel verschillende soorten kwasten zijn. Iedere kwast heeft een andere vorm en functie, waardoor je je make-up met precisie aan kunt brengen. Zo heeft een foundation kwast ….
Om je make-up look compleet te maken, heb je al snel minimaal drie verschillende kwasten nodig.


Waar gebruik je welke kwast voor?


Een kabuki kwast, ook wel een kabuki brush genoemd, kun je perfect gebruiken voor bronzer over je gehele gezicht. Het is een vrij grote kwast, waardoor je hier niet heel precies mee kunt werken. Ook voor body make-up is deze kwast heel handig.
Een powder brush is echt een must have. De naam zegt het al, een poeder kwast is ideaal voor het aanbrengen van poeder, waaronder blush en highlighter. Door de vorm kun je nauwkeurig werken en bepaal je zelf hoeveel poeder je waar aanbrengt.
Wil je een mooie oog make-up aanbrengen? Gebruik dan een oogschaduw kwast. Oogschaduw kwasten zijn er in verschillende vormen. Zo heb je kleine kwasten waarmee je heel precies oogschaduw aan kunt brengen, maar je hebt ook wat grotere blending kwasten waarmee je bijvoorbeeld een smokey eye creëert.
Met een foundation kwast breng je je foundation heel egaal aan en een blusher kwast is er speciaal voor het aanbrengen van je blush.