Nagelverzorging

Verwen je nagels met de liefdevolle zorg die ze verdienen. Ontdek onze exclusieve nagelverzorgingscategorie met producten die zijn ontworpen om broze nagels te versterken, nagelriemen te hydrateren en je handen een verjongende uitstraling te geven.

Nail & Cuticle Oil
Doctor Eckstein
€15,95
Hand and Nail cream
€13,50

Wat is nagelverzorging?

Nagelverzorging is een cruciaal onderdeel van algemene schoonheids- en gezondheidsroutine. Het omvat het onderhouden van de gezondheid van je nagels en nagelriemen door regelmatige reiniging, hydratatie en bescherming. Nagelverzorging gaat verder dan alleen het aanbrengen van nagellak; het draait om het handhaven van sterke, flexibele en stralende nagels.

 

Voordelen van nagelverzorging

Gezonde nagels 

Een regelmatige nagelverzorgingsroutine draagt bij aan de gezondheid van je nagels. Het voorkomt problemen zoals broze nagels, splijten en ingegroeide nagels, waardoor je nagels er mooi en verzorgd uitzien.

Preventie van infecties 

Het reinigen van je nagels en nagelriemen helpt bij het voorkomen van nagelinfecties. Schone nagels verminderen het risico op schimmels en bacteriën, waardoor je nagels er niet alleen goed uitzien, maar ook gezond blijven.

Verzorgde nagelriemen 

Nagelriemen spelen een belangrijke rol in de gezondheid van je nagels. Regelmatige hydratatie en massage van de nagelriemen zorgen voor een betere doorbloeding en voorkomen dat de nagels uitdrogen.

Esthetisch plezier

Goed verzorgde nagels zijn een esthetisch genot. Of je nu kiest voor een natuurlijke look of kleurrijke nagellak, gezonde nagels voegen een vleugje elegantie toe aan je algehele uiterlijk.

Zelfvertrouwen 

Verzorgde nagels dragen bij aan je zelfvertrouwen. Het geeft je een gevoel van trots en welzijn, en het kan zelfs een positieve invloed hebben op je algehele gemoedstoestand.

 

Tips voor effectieve nagelverzorging

Hydrateer regelmatig

Gebruik nagelriemolie en handcrèmes om je nagels en nagelriemen gehydrateerd te houden. Wij raden de Doctor Eckstein Nail & Cuticle Oil aan. 

Vermijd agressieve producten

Beperk het gebruik van nagellakremovers met aceton en vermijd ruwe nagelvijlen om beschadiging te voorkomen.

Draag handschoenen

Bescherm je nagels tegen schadelijke chemicaliën en extreme temperaturen door handschoenen te dragen tijdens huishoudelijke taken.

Trim regelmatig

Knip je nagels regelmatig bij om scheuren en breuken te voorkomen.

Eet gezond

Een gebalanceerd dieet met voldoende vitaminen en mineralen draagt bij aan de gezondheid van je nagels.

 

Nagelverzorging kopen?

Nagelverzorging is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.