Nagelverzorging

Met de juiste routine en producten kun je broze nagels, nagelriemproblemen etc. effectief aanpakken. Er zijn talloze mogelijkheden om je nagels te voeden, beschermen en versterken. 

-30%
Nagel Grooming Gift Set
€27,95
€19,57
-30%
G.E.A.R. Pocket multi-tool
€29,80
€20,86
 

Nagelverzorging

 
Mooie en stralende nagels wil toch iedereen. Goed verzorgde nagels zorgen er immers meteen voor dat je handen en voeten er netjes en verzorgd uitzien. Daarnaast voorkom je door het verzorgen van je nagels vervelende problemen als ingegroeide nagels. Om stralende en gezonde nagels te krijgen en behouden is een goede verzorging van belang.Welke soorten nagelverzorging zijn er?


Nagelverzorging houdt vooral in het op tijd knippen van je nagels maar ook het schoonhouden van je nagels. Met behulp van een hydraterende crème houdt je de nagels in goede conditie waardoor ze een mooie glans krijgen en minder snel zullen afbreken. Daarnaast hoort het verzorgen van je nagelriemen ook bij de nagelverzorging routine.
 


Nagellak verwijderen


Voordat je begint aan je nagels verzorgen is het belangrijk om nagellak of nagellak resten te verwijderen met nagellak remover. Nagellak remover verwijdert de nagellak op milde wijze van je nagels. Na het gebruik van nagellak remover kunnen je nagels iets droog lijken. Een goede hydraterende crème is van belang om uitdroging van je nagels te voorkomen.


Nagelriem verzorging met cuticle gel


Met behulp van een cuticle gel kun je eenvoudig je nagelriem verzorging uitvoeren. Een cuticle gel maakt vastzittende nagelriemen los waardoor ze soepel worden. Het verzorgen van je nagelriemen zorgt ervoor dat je nagels beter gevoed worden en daarnaast steviger worden en blijven.
 

Stoppen met nagelbijten


Nagelbijten is erg schadelijk voor de nagels, maar stoppen met nagelbijten kan moeilijk zijn.  Door nagelbijten kan de huid rondom de nagels beschadigen en dit kan er voor zorgen dat de nagel zwak wordt en snel afbreekt en scheurt.
Met behulp van een middel als Mavala Stop kun je eenvoudig stoppen met nagelbijten. Mavala Stop is een middel dat lijkt op nagellak en je heel eenvoudig op je nagels kunt lakken. Mavala Stop heeft een bittere onaangename smaak waardoor de drang om nagelt te bijten af zal nemen.