Eyeliner

Ontdek de magie van verleidelijke ogen met onze uitgebreide collectie eyeliners. Van vloeibare precisie tot zachte potloden, onze selectie biedt de perfecte tools om jouw oogopslag te accentueren en te transformeren. Of je nu gaat voor een subtiele dagelijkse look of een dramatische avondstijl, wij hebben de ideale formules en kleuren om jouw ogen te laten stralen.

Pagina 1 van 2

Wat is een eyeliner?

Eyeliner is een make-up product dat wordt gebruikt om de omtrek van de ogen te definiëren en te accentueren. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vloeibare eyeliners, potloden en gelpotloden. Eyeliner kan op het bovenste en/of onderste ooglid worden aangebracht om de ogen te vergroten, de wimpers voller te laten lijken en een dramatischere uitstraling te creëren.

 

Voordelen van een eyeliner

Het gebruik van eyeliner biedt tal van voordelen voor je oogmake-uproutine:

Definitie en expressie 

Eyeliner definieert de ogen, benadrukt hun vorm en voegt expressie toe aan je gezicht.

Vollere wimpers 

Het aanbrengen van eyeliner langs de wimperlijn kan de illusie wekken van vollere, dikkere wimpers.

Dramatische look 

Met een vleugje eyeliner kun je eenvoudig een dramatische look creëren, perfect voor speciale gelegenheden.

Verberg vermoeidheid 

Eyeliner kan vermoeidheid verminderen door de ogen wakkerder en frisser te laten lijken.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Malu Wilz Soft Eye Styler

De romige zachte textuur zorgt voor een comfortabel huidgevoel. Dankzij de praktische verzonken greep met anti-slip rubberen bekleding kan de ideale lijn makkelijk getrokken worden. De Soft Eye Styler geeft een volle kleur, is duurzaam, is vlekvrij en geschikt voor gevoelige ogen.

John van G Soft Touch Eye Liner Waterproof

Deze Soft Touch Eye Liner van John van G is gemakkelijk en precies aan te brengen voor een goede kleuring met een hoge dekkracht. 

 

Eyeliner kopen?

Een eyeliner is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.