Mascara

Transformeer je blik in één veeg, van subtiel tot dramatisch. Voor een blik die betovert, duik in de verleidelijke wereld van mascara's. 

 

24hr Everlasting Mascara
€17,50
La Sacoche - Intense Look
€39,99
Diva Eyes Mascara
€17,50
Volume Deluxe Mascara
€17,50
Dramatic Look Mascara
€17,50
Mineral Mascara Black
€14,55
Mineral Mascara - Brown
€24,99
Mineral Mascara Volumineux -  Noir
€24,99
360° Volume Mascara Zwart
€16,50
Essential Mascara Extra Black
€29,00
Infinity Mascara Waterproof
€13,50
Day & Night Mascara
€13,60
Intense Dark Mascara
€13,60

Wat is een mascara?

Mascara’s zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Het product is niets meer dan een tube met een borsteltje en is geschikt voor je wimpers. Vandaag de dag is het is een van de meest gebruikte producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Binnen een paar seconden worden je wimpers geaccentueerd, verlengd of je geeft meer volume. Hierdoor zorgt je voor een frisse en verzorgde look. Het product is meestal in een harde container of een zachte tube te verkrijgen.


Welke verschillende mascara's zijn er?

Vandaag de dag is een de meest geliefde mascara de zwarte variant, maar er zijn daarnaast ook liefhebbers voor bruine variant. Echter zorgt een zwart laagje op je wimpers voor de meest natuurlijke look. Daarnaast worden er steeds meer technieken ontwikkeld waarmee je het maximale uit ieder haartje kunt halen. Hierdoor kan er bijvoorbeeld meer volume of extra lengte mee worden gegeven. Deze innovatie wordt mogelijk gemaakt doordat microscopisch kleine nylon microvezels aan de mascara toe worden gevoegd.
Ook is het verstandig om naar het type borsteltje te kijken als je het product gaat kopen. Overweeg bijvoorbeeld om te gaan voor een borsteltje van rubber. Door dit materiaal kan een wimper makkelijk door het borsteltje glijden, met als resultaat dat alle haartjes netjes van elkaar worden gescheiden. Grote borsteltjes zijn geschikt voor de bovenste wimpers, kleine borsteltjes voor de onderste wimpers.


Hoe gebruik je het product?

Een groot voordeel van de tube of het potje, is dat het borsteltje altijd gedompeld is in een laagje van het product. Zodra je het borsteltje wilt gebruiken, is deze altijd bedekt met een subtiel laagje. Zorg er tijdens het aanbrengen voor dat je ieder haartje aanpakt voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Voor een uitgesproken blik, is het verstandig om je wimpers van tevoren te krullen met een wimperkruller. Doe je dit nadat je het product aan hebt gebracht, dan loop je het risico dat je wimperhaartjes afbreken en dat ze beschadigd raken. De eerste laag van het product breng je horizontaal aan, waarbij je het borsteltje telkens naar de hoeken van je ogen beweegt. Vervolgens breng je de tweede laag van het product verticaal aan en tot slot breng je zigzaggende de derde laag mascara aan. Tip! Vergeet ook niet om je onderste haartjes te voorzien van een laagje.