Wenkbrauwen

Ontdek de geheimen van perfect gevormde en prachtig gedefinieerde wenkbrauwen met ons assortiment aan wenkbrauwproducten, waaronder wenkbrauwpoeder, -gel, -potlood en -serum.

Pagina 1 van 2

Wenkbrauwpoeder

Wenkbrauw poeder is ideaal voor het creëren van een zachte, natuurlijke look. Onze selectie van hoogwaardige wenkbrauwpoeders biedt verschillende tinten om perfect bij jouw haarkleur te passen. Gebruik een wenkbrauwkwast om het poeder aan te brengen en vul voorzichtig de dunne plekken in. Het resultaat? Perfect gedefinieerde wenkbrauwen met een subtiele diepte.

 

Wenkbrauwgel

Wenkbrauw gel is essentieel om je wenkbrauwhaartjes in toom te houden en ze de hele dag op hun plek te houden. Onze gels zijn verrijkt met voedende ingrediënten en verkrijgbaar in verschillende tinten. Breng de gel aan met het bijgeleverde borsteltje om een strakke, verzorgde look te creëren.

 

Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauw potloden zijn perfect voor gedetailleerd werk. Gebruik ze om de vorm van je wenkbrauwen te verbeteren en individuele haartjes na te bootsen. Kies een potlood dat overeenkomt met je natuurlijke haarkleur en teken lichte, korte streepjes om een natuurlijk effect te bereiken.

 

Wenkbrauwserum

Wil je vollere, dikkere wenkbrauwen? Onze wenkbrauwserums zijn doordrenkt met voedende ingrediënten die de haargroei stimuleren en de gezondheid van je wenkbrauwhaartjes bevorderen. Breng het serum dagelijks aan voor indrukwekkende resultaten.

 

Voordelen van onze wenkbrauwproducten

Professionele formules

Al onze producten zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en ontwikkeld door professionals in de schoonheidsindustrie.

Eenvoudig in gebruik

Of je nu een make-up professional bent of een beginner, onze wenkbrauwproducten zijn eenvoudig te gebruiken en te integreren in jouw dagelijkse schoonheidsroutine.

Veelzijdigheid

Of je nu een subtiele dagelijkse look of een dramatische avondlook wilt creëren, onze producten bieden de veelzijdigheid die je nodig hebt.

 

Wat zijn onze bestsellers?

John van G Eyebrowpowder 5 Blonde

De John van G wenkbrauwpoeder is een matte, lichtbruine wenkbrauwpoeder. Het laat de wenkbrauwen voller lijken en brengt ze in de gewenste vorm.

Malu Wilz Eyebrow Filling Gel

Deze wenkbrauwgel, fillt, modelleert en fixeert de wenkbrauw haartjes tot perfect gestylde wenkbrauwen.

Malu Wilz Duo Eyebrow Styler

Deze Styler is een duo-product en heeft twee zijden. Aan de ene zijde vind je een opdraaibare Liner om de wenkbrauw na te tekenen en de vorm te perfectioneren. Aan de ander zijde vind je een wenkbrauwpoeder met geïntegreerde applicator, deze verdicht optisch de wenkbrauwen en geeft een zacht gekleurde finish.

RevitaLash Advanced Wenkbrauwserum

Dit speciaal ontwikkelde wenkbrauwserum laat je wenkbrauwen er voller en gezonder uitzien.

 

Wenkbrauw producten kopen?

Bestel eenvoudig online je wenkbrauw producten bij Care for Skin. Heb je advies nodig of wil je graag onze mening over welk product het beste bij jou past, bel of mail dan gerust. Onze schoonheidsspecialistes en klantenservice medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met de juiste keuze voor jou.