Wenkbrauwen

Mooie, verzorgde wenkbrauwen willen we allemaal en met de juiste producten kun ook jij mooie wenkbrauwen creëren.

Hieronder beschrijven we een aantal producten voor je en wat ze voor jouw wenkbrauwen doen.

Pagina 1 van 2

Mooie, verzorgde wenkbrauwen willen we allemaal en met de juiste producten kun ook jij mooie wenkbrauwen creëren.
Hieronder beschrijven we een aantal producten voor je en wat ze voor jouw wenkbrauwen doen.

Wenkbrauw poeder

Een wenkbrauw poeder is een natuurlijk product dat pigmenten en vezels bevat. Met dit poeder kun jij je wenkbrauwen inkleuren en vorm geven. Het opbrengen gaat makkelijker dan met een wenkbrauwpotlood. Door de vezels in het poeder krijgen je wenkbrauwen ook direct meer volume. Het resultaat is heel natuurlijk.
Wenkbrauw poeder is in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een passende kleur tussen zit.
Er zijn twee soorten wenkbrauw poeder, in losse vorm en in compacte vorm. In beide gevallen breng je het poeder met een afgeschuinde kwast aan, waarmee je de wenkbrauwen gemakkelijk kunt kleuren en vorm geven.


Wenkbrauwgel

Iedere vrouw zou dit drie-in-een product in haar toilettas moeten hebben zitten. Een wenkbrauwgel is geschikt voor iedereen, past bij elk type wenkbrauw en is ook nog eens voordelig in de aanschaf.
Wenkbrauwgel is behalve in een transparante uitvoering, in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met een eyebrowgel kun je je wenkbrauwen niet alleen een kleurtje geven, je borstelt ze met het bijbehorende borsteltje in model en als kers op de taart blijven je wenkbrauwen de rest van de dag keurig in model zitten.
Zelfs al heb je van nature mooie en volle wenkbrauwen, door de gel kleuren zelfs de dunste donshaartjes, waardoor ze nog voller lijken.
Gebruik je al een wenkbrauw poeder? Gebruik de wenkbrauwgel dan als finishing touch.

 

Wenkbrauwpotlood

De naam zegt het al, een potlood voor je wenkbrauwen. Met een wenkbrauwpotlood geef je je wenkbrauwen eenvoudig de juiste kleur en het juiste model. Er zijn wenkbrauwpotloden verkrijgbaar met een wenkbrauwborsteltje aan de achterkant van het potlood, maar ook zijn er potloden die opdraaibaar zijn en daardoor eenvoudig in gebruik zijn. Tegenwoordig komt een wenkbrauwpotlood in verschillende varianten, er zijn potloden met een zachte punt, maar ook juist met een stift punt, zoals een eyeliner. Je kunt een wenkbrauwpotlood uiteraard ook gebruiken in combinatie met een wenkbrauwpoeder, om iets meer volume te geven en een wenkbrauwgel om de haartjes daarna te fixeren.


Wenkbrauw creme

Wenkbrauw creme of wenkbrauw pommade heeft zowel eigenschappen van een wenkbrauw poeder en een eyebrowgel. Je brengt de creme, die een beetje op een kleiachtige substantie lijkt, met een speciaal penseeltje aan. Met dit product kun je je wenkbrauwen intekenen of bijkleuren. Ook wenkbrauw creme is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met een wenkbrauwborsteltje kun je het resultaat nog wat vervagen of iets lichter maken.


Wenkbrauwserum

Iedereen wil natuurlijk graag volle en mooie wenkbrauwen. Met de hierboven genoemde producten ben je al een aardig eind op weg.
Toch kun je nog een stapje verder gaan op weg naar perfecte wenkbrauwen.
Een wenkbrauwserum kan haarzakjes weer heractiveren waardoor je wenkbrauw haartjes weer kunnen aangroeien. Nadat je je gezichtshuid hebt gereinigd, kun je het serum eenvoudig aanbrengen door de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen te volgen. Besteed extra veel aandacht aan eventueel dunner wordende plekjes. Laat het serum ongeveer twee minuten drogen.
Binnen enkele weken heb je al vollere wenkbrauwen met een 100% natuurlijke uitstraling.
Zorg wel voor een wenkbrauwserum van goede kwaliteit.

Wenkbrauw producten kopen?

Bestel eenvoudig online je wenkbrauw producten bij Care for Skin. Heb je advies nodig of wil je graag onze mening over welk product het beste bij jou past, bel of mail dan gerust. Onze schoonheidsspecialistes en klantenservice medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met de juiste keuze voor jou.